Ja jeszcze o tym nie myśleMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
bo jestem przed wizytą i jeszcze nie wiem czy jest wszystko ok ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze o tym nie myśleMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Nie wiem skąd ale mam jakieś takie przeczucie, że chłopakMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Ja też, ale przeczucie mamJa jeszcze o tym nie myśle
bo jestem przed wizytą i jeszcze nie wiem czy jest wszystko ok ; (
A jak czujesz, dziewczynka czy chłopczyk?Ja też, ale przeczucie mamjak na razie tylko 2 testy i 3 bety za mną. Do wizyty jeszcze zaczekam sobie wcale nie mało czasu.
![]()
Naprawde?Mamy ten sam termin i ten sam tydzien.![]()
Ja nawet nie czuje, ze jestem w ciazyMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Naprawde?Ale super
Jak sie czujesz? Ja nie mam zadnych objawow poza czestymi wizytami w toalecie. Biore witaminy prenatalne z imbirem i nie wiem czy to dzieki nim nie mam mdlosci, czy na mdlosci jeszcze dla mnie za wczesnie
![]()
Czuje że chłopiec.A jak czujesz, dziewczynka czy chłopczyk?też się nad tym nie zastanawiałam, po prostu siedzi we mnie takie przeczucie
![]()
Ja też jakoś objawów nie mam, ale w głowie siedzi taki spokój i nie wiem jak to określić nawet. Czuje coś podświadomie. Nawet nie robiąc testów coś czułam. Że coś się dzieje.Ja nawet nie czuje, ze jestem w ciazyani piersi nie bola, ani mdlosci nie mam
Zrobilam chyba z 20 testow, bo nadal nie wierze, ze to ciaza
![]()