Ja jestem w 9 tygodniu a codziennie w toalecie sprawdzam papier czy nie ma krwi... Także nie jesteś jedyną.Dla mnie luksusowy objaw to bark okresu i plamień. Ogólnie jakbym zobaczyła tam na dole coś w kolorze krwi lub krew... chyba bym zawału dostała i ryczala jak bóbr.
Nie narzekam na nic. Tylko modlę się by nic takiego się nie pojawiło
reklama
Tymczasowa28
Fanka BB :)
Mam tak samoPowiem Wam, że Wasze wizyty to przeżywam prawie jak swoje![]()
Ola0207
Chyba do momentu porodu będzie strach i jakaś wewnętrzna obawaJa jestem w 9 tygodniu a codziennie w toalecie sprawdzam papier czy nie ma krwi... Także nie jesteś jedyną.![]()
Myślę, że niestety same sobie to w dużej mierze fundujemy
To prawda ale też do tego się przyczyniła ciąża biochemiczna bo gdyby nie to to bym nawet nie pomyślała o jakiś obawach.Chyba do momentu porodu będzie strach i jakaś wewnętrzna obawa
Myślę, że niestety same sobie to w dużej mierze fundujemydostęp do informacji jest zbyt duży, a wiadomo, że nie trudno znaleźć te negatywne odpowiedzi
![]()
Ola0207
Ja jestem w 1 ciąży i od razu miałam dużo czarnych myśliTo prawda ale też do tego się przyczyniła ciąża biochemiczna bo gdyby nie to to bym nawet nie pomyślała o jakiś obawach.![]()
Tak czy siak postanowiłam wyluzować i czekam.. I się nie nakręcam.. Przynajmniej się staram
Karimigotka
Ja miałam kiedyś przyjaciółkę Natalie (w przedszkolu)No... I już się zaczyna moje tłuczenie się z boku na bokspać mi się chce, ale tylko się kręcę
@Karimigotka nie wiem czemu, ale nigdy nie lubiłam imienia Natalia. Może zaproponuj mu imię Nela, też jest na "n' , ale według mnie sto razy ładniejsze.
Z góry przepraszam wszystkie Natalie, swojego imienia też nie lubię![]()
Karimigotka
Ja w swojej pierwszej ciąży niczym się nie martwiłam aż sobie zazdroszczę jak teraz pomyśle. Może dlatego, że byłam młoda (22lata) i nikt z mojego otoczenia nie był w ciąży. Ja przyjęłam jako pewniak... jest ciąża, widać dziecko, serduszko bije, więc będzie wszystko dobrze. A o bthcg nie miałam pojęciaJa jestem w 1 ciąży i od razu miałam dużo czarnych myślibyć może dlatego że znam pary które przechodziły przez różne problemy..
Tak czy siak postanowiłam wyluzować i czekam.. I się nie nakręcam.. Przynajmniej się staram![]()
Joasia M
Jestem po wizycie.
Serduszko bije 125 na minutę.
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły
Anuuula
Jestem po wizycie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły![]()
Wspaniale, to dobre wiadomości
reklama
Super ❤Jestem po wizycie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły![]()