reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja wlasnie slabej nie lubie, wiec juz wole zupelnie zrezygnowac 😉 Moja kolezanka pila po dwie mocne kawy dziennie plus jeszcze yerba mate pila litrami. Dziecko sie urodzilo super zdrowe i widocznie jednym szkodzi, a drugim nie

TAK BARDZO SIE CIESZE ♥️♥️♥️ Cudowne wiesci i trzymamy kciuki za walecznego malucha 😍 Moja tesciowa mi co chwile powtarza, ze co jest dla nas na pewno nas nie ominie. I sie kurzcze zawsze sprawdza. Wiec dzidzia jest dla Ciebie i nic tego nie zmieni ♥️ Jutro mamy 7 tydzien 🎉🎊🥳 Coraz blizej do 12go. Ja marze zeby spokojnie dobic do 2go semestru. Niestety pierwsze badania mam 21 wrzesnia a usg 4 pazdziernika. Wiec troche sobie poczekam 🙄😉

Ale ominął cie te cyrki czy cos widac, co widac itd juz bedzie piękna dzidzi

reklama
Cześć czy miałyście takie bóle klujace z jednej strony w podbrzuszu jakby od jajnika ale wydaje mi się że to nie jajnik. I to jest ból strikte kłujący, kłuję przestaje kłuję przestaje, jestem w 6 tygodniu ciąży.
Ja też od czasu do czasu mam. Może być jajnik, może być kolka jelitowa... Czasami coś zakłuje😉

30.08, czyli już w poniedziałek 🎉
Ale strasznie mnie kusi podjechac do pracy żeby koleżanki mi zrobily usg. Jestem polożną i pracuje na porodówce, więc z tym nie miałabym problemu 😊 ale jednak może warto poczekać jak tam jeszcze podrośnie troszkę
Jak miło powitać położną w naszym gronie 😉 teraz już będą zupełnie fachowe odpowiedzi na nurtujące nas pytania 🤣

30.08, czyli już w poniedziałek 🎉
Ale strasznie mnie kusi podjechac do pracy żeby koleżanki mi zrobily usg. Jestem polożną i pracuje na porodówce, więc z tym nie miałabym problemu 😊 ale jednak może warto poczekać jak tam jeszcze podrośnie troszkę
Poczekaj, bo raczej tylko pęcherzyk bedzie, wiec upewnisz sie czy dobrze umiejscowiony. 😊 ktory to tydzień, przypomnij mi?

reklama
Do góry