reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Właśnie nie mam jeszcze zaplanowanych, lekarz powiedział ze jak będę na następnej wizycie za 2 tygodnie to mi da skierowanie (ja mam wszystko z medicover). Trochę się obawiam, żeby potem nagle nie było za późno, bo widze ze dużo dziewczyn ma już poplanowane i mysle, czy nie szukać kogoś dobrego prywatnie na własna rękę. Niestety za bardzo nie umiem znaleźć lekarza, który się specjalizuje w takim USG.

Wydaje mi się, że gdzieś w internecie dostępna jest lista z ginekologami, którzy mają certyfikat FMF :) sprawdź sobie może i zobacz, który przyjmuje w Twojej okolicy.

Właśnie nie mam jeszcze zaplanowanych, lekarz powiedział ze jak będę na następnej wizycie za 2 tygodnie to mi da skierowanie (ja mam wszystko z medicover). Trochę się obawiam, żeby potem nagle nie było za późno, bo widze ze dużo dziewczyn ma już poplanowane i mysle, czy nie szukać kogoś dobrego prywatnie na własna rękę. Niestety za bardzo nie umiem znaleźć lekarza, który się specjalizuje w takim USG.
Wydaje mi się, że jeśli robisz wszystko w medicover, to lekarz sam by Cię na "minę" nie wpakował z tak późnym skierowaniem. Chyba musi wiedzieć, że będą bez problemu wolne terminy.
Natomiast co do lekarzy prywatnych, to z ciekawości na znanymlekarzu wpisałam ginekolog / Katowice / usługa: badania prenatalne i znalazło mi ich kilku.

Wydaje mi się, że jeśli robisz wszystko w medicover, to lekarz sam by Cię na "minę" nie wpakował z tak późnym skierowaniem. Chyba musi wiedzieć, że będą bez problemu wolne terminy.
Natomiast co do lekarzy prywatnych, to z ciekawości na znanymlekarzu wpisałam ginekolog / Katowice / usługa: badania prenatalne i znalazło mi ich kilku.
Ja mam wrażenie czasem że lekarze tam są trochę oderwani od rzeczywistości i nie mają świadomości dostępności terminów 😅 Mam nadzieję, że w tym przypadku tak nie jest 😊

Ja mam wrażenie czasem że lekarze tam są trochę oderwani od rzeczywistości i nie mają świadomości dostępności terminów 😅 Mam nadzieję, że w tym przypadku tak nie jest 😊
To ja, póki co, miałam same pozytywne doświadczenia z tą stroną :)
Umawiam się do swojego lekarza bez problemu, endokrynologa też tak znalazłam w ciągu kilku dni, więc póki co nie mogłam narzekać :)

Edit: Dobra, skumałam dopiero, że chodzi o medicover :p Ta ciąża mi chyba pół mózgu zabrała, bo w pracy dzisiaj to samo - non stop się mylę.

Tu link z lekarzami do badań prenatalnych

Trzeba jakiś wesoły temat zapodać, bo jak ktoś tutaj wejdzie to pomyśli że większość to panikary 🤪

Wgl ledwo po 15 jest a ja bym poszła już spać. 🤭

Właśnie wróciłam z pracy i odkryłam że nie mam mdłości i normalnie funkcjonuję [emoji4] Zapachy dalej mi przeszkadzają ale to nic w porównaniu z tym co było w zeszłym tygodniu[emoji85]
Super! Powiedz w jakim magicznym tc ci przeszło?
Ja dzisiaj cały dzień leże plackiem [emoji1785]

reklama
Wydaje mi się, że gdzieś w internecie dostępna jest lista z ginekologami, którzy mają certyfikat FMF :) sprawdź sobie może i zobacz, który przyjmuje w Twojej okolicy.

Tu link z lekarzami do badań prenatalnych
Super! Dziękuje ;)
mi się tez wydaje, ze czasem lekarze są oderwani i myślą ze terminy są z dnia na dzień. Ostatnio mnie wysłał do hematologa i powiedział ze za tydzień mam przyjść z wynikami i zaleceniami. No cóż. Oczywiście wizyty tak szybko nie dało się załatwić

Do góry