Gocha 05
Fanka BB :)
JaI jeszcze jednodziewczyny czy któraś z was też cierpi na bezsenność? Już chodzę jak zombi od 2 tygodni, a spać normalnie w nocy nie mogę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaI jeszcze jednodziewczyny czy któraś z was też cierpi na bezsenność? Już chodzę jak zombi od 2 tygodni, a spać normalnie w nocy nie mogę.
NiestetyI jeszcze jednodziewczyny czy któraś z was też cierpi na bezsenność? Już chodzę jak zombi od 2 tygodni, a spać normalnie w nocy nie mogę.
Może nie bezsenność, ale śpię bardzo słaboI jeszcze jednodziewczyny czy któraś z was też cierpi na bezsenność? Już chodzę jak zombi od 2 tygodni, a spać normalnie w nocy nie mogę.
No to mamy podobnie. Szukałas jakiś rozwiązań? Ja na razie włączam sobie medytacje z YT na sluchawkach ( różnego rodzaju), trochę mnie to uspokaja, ale spać nie śpięNiestetyja zawsze zasypiałam w 3 minuty, dosłownie wszędzie i miałam twardy sen. Od miesiąca nie umiem zasnąć, a jak zasnę to budzę się niespokojna co 2 godziny.
Niby piszą wszędzie, że tak dobrze się śpi w ciąży, a my takie biedneMoże nie bezsenność, ale śpię bardzo słabodziś w nocy budziłam się co pół godziny.. Zasypiam bardzo ciężko i długo..
Jestem zmęczona ale za cholere nie mogę spokojnie zasnąć.. W ciągu dnia też zero snu![]()
Niby piszą wszędzie, że tak dobrze się śpi w ciąży, a my takie biedne![]()
Ja marzę żeby się wyspaćTo ja znowu na przekór większości - nie mam kompletnie problemów ze spaniem gdzie często mi się to zdarzało wcześniej![]()
Nie myślałam że dotyczy to aż tak wielu z nas..Ja tez mam duzy problem ze spaniem.niby czuje mega zmeczenie ale zasnac to mega problem.