Mooon
Aktywna w BB
Rany, to może ja się powinnam martwić, bo mnie ani razu nie bolał brzuch, poza delikatnym ukłuciem od czasu do czasu w lewym lub prawym lub po środku jakby w pochwie.Każda z nas ma inne nastawienie do tych bóli podbrzusza widzę, ja jak mnie bolało to panikowałam, tzn wiem że tak powinno być, ale jednak bałam się, że przy którejś wizycie w toalecie zobacze krew czy jakieś plamieniepóźniej kilka dni zero bóli to się uspokoiłam, ostatnio pojawiają się czasem w ciągu dnia, dosłownie na chwilę, chociaż wczoraj nieźle mi to dało w kość, jeszcze mnie tak nie ciągnęło, musialam sobie dresy zsunąć poniżej podbrzusza, bo guma z nich mnie tylko gorzej cisła

Dziś zaczynam 10 tydzień, a brzuch mam plaski- to normalne w pierwszej ciąży?
Czytałam gdzieś, że przy tyłozgięciu macicy ( a podobno mam, taki mi lekarz powiedział kilka lat temu) brzuch wychodzi później.

Ale każda decyduje sama i rozumiem, jak ktoś chce zrobić wszystkie możliwe badania.
 Ale każda decyduje sama i rozumiem, jak ktoś chce zrobić wszystkie możliwe badania.

ale to teoretyczny termin miesiączki więc może dlatego ból był większy..
ale to teoretyczny termin miesiączki więc może dlatego ból był większy..  raczej ostatnio preferuję makaron z jakimiś różnymi, ekspresowymi sosami typu szpinakowy czy po prostu pomidorowy
 raczej ostatnio preferuję makaron z jakimiś różnymi, ekspresowymi sosami typu szpinakowy czy po prostu pomidorowy  

tak czy siak, teraz fancy jedzenie w ogólnie do mnie nie przemawia
 tak czy siak, teraz fancy jedzenie w ogólnie do mnie nie przemawia