Anuuula
Fanka BB :)
Ja twardo lecę 4 dzien z ogórkowaA u mnie miała być dziś ogórkowa a wyszedł barszcz ukraiński
Ale taki pyszny, że jeszcze nigdy tyle nie zjadłam

juz 2 garnuszek obrabiam
 juz 2 garnuszek obrabiam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja twardo lecę 4 dzien z ogórkowaA u mnie miała być dziś ogórkowa a wyszedł barszcz ukraiński
Ale taki pyszny, że jeszcze nigdy tyle nie zjadłam

juz 2 garnuszek obrabiam
 juz 2 garnuszek obrabiam 

Jak skończę barszcz to zrobię ogórkowąJa twardo lecę 4 dzien z ogórkowajuz 2 garnuszek obrabiam

koniecznie, polecamJak skończę barszcz to zrobię ogórkową
U mnie mąż nie zupowy to mam wszystko dla siebie

Jak skończę barszcz to zrobię ogórkową

Ponieważ w zakładzie * słownikA ja dziś miałam badania okresowe z pracy.. I klops, ponieważ w składzie są używane jakieś dziwne substancje (pewnie to Wszytsko do dezynfekcji) nie wyraziła zgody na dalszą pracę.. Chyba że mi zmienia stanowisko
Więc zapewne będę musiała iść na zwolnienie.. A jeszcze chciałam tego uniknąć

Też uwielbiam zupyBarszcz ukraiński też uwielbiam.. ogólnie buraczane zupy kochaaamchłodnik litewski, barszcz z uszkami
chyba też muszę zrobić

chyba jest tylko kilka których bym nie zjadła. Reszta zawsze
chyba jest tylko kilka których bym nie zjadła. Reszta zawsze 
Też uwielbiam zupychyba jest tylko kilka których bym nie zjadła. Reszta zawsze

Znam i również lubięJa tak samo! Z zup nie przepadam za krupnikiem i rosołem
A przedwczoraj robiłam tajską z kwestii smaku, którą baaardzo polecam!