Moja dopiero 17/09 a już tak mi się dłużyJa też czekam na wizytę 15.09
i nastawiam się tylko pozytywnie

To będą prenatalne wiec liczę na jakaś sugestie co do płci będę mogła powoli coś dobierac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Moja dopiero 17/09 a już tak mi się dłużyJa też czekam na wizytę 15.09

Orientujesz się może czy w Medicoverze wpuszczają partnera na usg? Czytałam opinie o lekarzu, który mi będzie wykonywał usg i raczej pisali tam że jeśli partner jest w pobliżu to lekarz zaprasza go do gabinetu. Z tym że większość takich komentarzy była sprzed pandemii i nie wiem jak to jest terazMoja dopiero 17/09 a już tak mi się dłuży
To będą prenatalne wiec liczę na jakaś sugestie co do płci będę mogła powoli coś dobierac

ok to czekamy razemJa też czekam na wizytę 15.09

Dziś 11+0Tez mam podobnie. Najlepiej mi się śpi od 6.00 jak stary wstaje i mam całe łóżko dla siebieale dziś o 8.00 podjechał bus , trąbił i było „ziemniaki cebula buraki ZAPRASZAMY!!” wiec pospane
Cudowna dzidziaktóry to już u Ciebie tydzień ?

Po to tu jesteśmySuper, ale wspaniale zdjecie, jaki juz duży dzidziuś ❤
Dzieki też za uspokojenie, że mialas to samo i wszystko jest dobrze
 Bez was już bym była siwa
  Bez was już bym była siwa 
 nawet ginekolog nie musiała mi pokazywać gdzie serduszko, bo sama zauważyłam to miganie
 nawet ginekolog nie musiała mi pokazywać gdzie serduszko, bo sama zauważyłam to miganie  coś pięknego ❤ wszystko jest w porządku, następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu
 coś pięknego ❤ wszystko jest w porządku, następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu 
 wg OM wychodzi 7+0 a według usg 6+5 więc różnica zaledwie 2 dni
 wg OM wychodzi 7+0 a według usg 6+5 więc różnica zaledwie 2 dni 
Prenatalne do 14 tygodnia więc spokojnieDo mnie własnie dzwonili z kliniki, gdzie będę miała prenatalne, że 27 września doktor ma konferencję i przekładają mnie na czwartek, 30 września.
Będzie to już prawie na styk 13+0 lub 13+1
 Mi w pierwszej ciąży lekarz mowil, że im później tym lepiej bo więcej widać
 Mi w pierwszej ciąży lekarz mowil, że im później tym lepiej bo więcej widaćWow super ale szybko rośnie maluszek w tych tygodniach ! To jest normalnie niesamowiteDziś 11+0
Po to tu jesteśmyBez was już bym była siwa

Chyba można do 13+6 wiec spokojnie, jeszcze masz kilka dni zapasuDo mnie własnie dzwonili z kliniki, gdzie będę miała prenatalne, że 27 września doktor ma konferencję i przekładają mnie na czwartek, 30 września.
Będzie to już prawie na styk 13+0 lub 13+1

Prenatalne do 14 tygodnia więc spokojnieMi w pierwszej ciąży lekarz mowil, że im później tym lepiej bo więcej widać
Wow super ale szybko rośnie maluszek w tych tygodniach ! To jest normalnie niesamowite
Chyba można do 13+6 wiec spokojnie, jeszcze masz kilka dni zapasua nawet nie wiem czy nie lepiej później bo dzidzia większa i więcej widać ?