reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Może Nifty? Ja rozumiem że to duży koszt, ale lepsze to niż amniopunkcja. Nie wiem czy Cie to pocieszy, ake moja koleżanka miała podobny wynik a z usg nic nie wyszło. Zrobiła nifty wyszło że żadnego obciążenia nie ma...powtórzyła pappa wynik był inny...chłopiec jest zdrowy urwis obecnie
Kurczę powiem Wam, że teraz się zastanawiam czy w ogóle robić to Pappa. Jak mam dostać coś co jest częściowo statystyką i stresować się wynikiem... A i tak w takiej sytuacji trzeba dla pewności Nifty albo Panoramę zrobić...

reklama
Hej. Ja bylam dzisiaj u diabetologa dla ciezarnych. We wtorek ide do szpitala. Z metforminy bede przechodzić na insulinę 😞

Kurczę powiem Wam, że teraz się zastanawiam czy w ogóle robić to Pappa. Jak mam dostać coś co jest częściowo statystyką i stresować się wynikiem... A i tak w takiej sytuacji trzeba dla pewności Nifty albo Panoramę zrobić...
Ja tez sie grubo zastanawiam nad tym Pappa. Dodatkowy stres wogole jest mi nie potrzebny.

Hej. Ja bylam dzisiaj u diabetologa dla ciezarnych. We wtorek ide do szpitala. Z metforminy bede przechodzić na insulinę 😞
Insulina to nic strasznego. Ja w końcu, doszłam do swojej dawki i wyregulowałam cukry poranne 💪 (tylko z nimi mam problem) a męczyłam się dietą i tylko wkurzałam, że nie działa. Nie ma się czego bać!

Dziewczyny dostałam wyniki pappy i jestem załamana :(
Ryzyko ZD 1:306 lekarz kazał się skontaktować w celu omówienia wyników… :(
Pappa to nic innego jak stystystyka (matematyka) gdzie ryzyko wyliczane jest z różnych parametrów wiek/waga/liczba ur dzieci/obciążen u matki itp. Znam dużo osób które tego badania zwyczajnie nie robią:) . Nie przejmuj się dzidzi napewno jest zdrowe!! :) słyszy się że negatywnie przekłamuje bardzo często i znow odwrotnie czytałam o dziewczynie która nie miała ryzyka i ZD.. Także nie masz co zaprzątać sobie głowy i targać nerwów 😀 🤗 sciskam

Tak bo ja zapytałam nieśmiało doktora czy zobaczymy jaka płeć. A on co mnie ze chłopak a ja na to -coooo?? Hahahah byłam pewna że będzie dziewczynka a za to mąż był pewny chłopca.😆
Ja miałam na usg dopochwowym stwierdzonego chłopaka przez lekarza prowadzącego. Na prenatalnych 3dni później że na tą chwilę jak by miał określić to dziewczynka.... któremu
Wierzyć? 😂😂.... ja wiem ze w dzisiejszych czasach płeć się wybiera i nie narzuca z gory😂🤣🤣 ale fajnie by było wiedzieć 😆

reklama
Do góry