Tak, czekamy na dobre wiadomości  My już chyba zawsze będziemy się stresować
 My już chyba zawsze będziemy się stresować  Ale tak, jak piszecie, musimy być dobrej myśli
 Ale tak, jak piszecie, musimy być dobrej myśli 

Ja tydzień temu się bardzo uspokoiłam, ale przed środą dalej człowiek myśli, jednak staram się przywoływać tylko pozytywy, rozmawiam z Maleństwem, mówię że jest bardzo silne i dzielne i świetnie sobie radzi z dobrym rozwojem
 Ja tydzień temu się bardzo uspokoiłam, ale przed środą dalej człowiek myśli, jednak staram się przywoływać tylko pozytywy, rozmawiam z Maleństwem, mówię że jest bardzo silne i dzielne i świetnie sobie radzi z dobrym rozwojem 

Dzisiaj kończę 12 tydzień

My już chyba zawsze będziemy się stresować
 My już chyba zawsze będziemy się stresować  Ale tak, jak piszecie, musimy być dobrej myśli
 Ale tak, jak piszecie, musimy być dobrej myśli 

No to sobie ponarzekałam.
 No to sobie ponarzekałam. 

Musimy myśleć pozytywnie
 Musimy myśleć pozytywnie 

Biorę luteine rano i wieczorem dopochwowo .  Czy przed cytologią, którą mam rano mogę jeszcze na noc ją zaaplikować?
 Biorę luteine rano i wieczorem dopochwowo .  Czy przed cytologią, którą mam rano mogę jeszcze na noc ją zaaplikować? 

szczerze trace nadzieje ze kiedys lepiej sie poczuje
 szczerze trace nadzieje ze kiedys lepiej sie poczuje  jestem juz bardzo zmeczona. Moja wizyta 7 pazdziernika w przyszly czwartek i na bank bedzie widac juz plec tylko nie wiem czy lekarz bedzie skonny rzucic okiem. Jesli nie to chyba pujde na wizyte prywatna bo ciekawosc mnie zje. Znaczy ja wiem, poprostu wiem ze to kolejny chlop ale mimo wszystko... wole to miec jak najszybciej potwierdzone zeby gdzies w glebi duszy sie nie łudzic
 jestem juz bardzo zmeczona. Moja wizyta 7 pazdziernika w przyszly czwartek i na bank bedzie widac juz plec tylko nie wiem czy lekarz bedzie skonny rzucic okiem. Jesli nie to chyba pujde na wizyte prywatna bo ciekawosc mnie zje. Znaczy ja wiem, poprostu wiem ze to kolejny chlop ale mimo wszystko... wole to miec jak najszybciej potwierdzone zeby gdzies w glebi duszy sie nie łudzic  wciąż nie czuję się na tyle pewnie żeby rezygnować z pracy..
wciąż nie czuję się na tyle pewnie żeby rezygnować z pracy..