Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja też się tak trochę boje bo będzie to już u mnie początek 13 tyg. ale wizytę wyznaczali z uwzględnieniem terminu OM także nie pozostaje mi nic innego jak ufać, że będzie ok. 8.10 mam na szczęście wizytę u lekarza prowadzącego, więc zweryfikujemy wiek ciąży. Te prenatalne aż mi się dzisiaj w nocy śniły...Mam tak samo i przełożyłam wizytę z 08.10 na 04. 10
Ale też głównie po to żeby nie pójść za późno..
13+1 z ostatniego usg, a 13+3 z OM, a jak do tej pory co usg to mi wzrost przyspieszałNo właśnie ja też się tak trochę boje bo będzie to już u mnie początek 13 tyg. ale wizytę wyznaczali z uwzględnieniem terminu OM także nie pozostaje mi nic innego jak ufać, że będzie ok. 8.10 mam na szczęście wizytę u lekarza prowadzącego, więc zweryfikujemy wiek ciąży. Te prenatalne aż mi się dzisiaj w nocy śniły...
U mnie niby 13+1 z OM, co pokrywało się z USG, także mam nadzieję że będzie ok... No i kurczę, oni/one tam we dwójkę siedzą, więc nie mogą szybciej rosnąć!13+1 z ostatniego usg, a 13+3 z OM, a jak do tej pory co usg to mi wzrost przyspieszał
A koleżanka mnie uświadomiła że jakby coś było nie tak i lekarz by zalecił pakiet badań to też jest czas do 13+6, więc baaardzo na styk by mogło wyjść.. Tym bardziej że 08.10 to będzie piątek
Zwolnił się termin na poniedziałek to się przepisałam dla spokoju ducha![]()
To super wieści. Fajnie ze tak szybko wynik. Ja będę pobierała krew u swojego lekarza w poniedziałekDziewczyny mam wyniki nifty, wszystko wyszło super i wiemy ze dziewczynkauff odetchnęłam trochę z ulga.
W sumie czułam jakoś od początku, ze będzie dziewczynka. Beznadziejne zamopoczucie, pryszcze, wypadanie włosów, wysoki poziom beta hcg.
Rzeczywiście szybko, superW szoku byłam ze tak szybko. W czwartek miałam pobranie w domu, w piątek odebrał kurier, a dzisiaj już wynik na stronie.