reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Jeśli jest potrzeba no to niestety trzeba przebolećU nas, to czego najbardziej nie chciałam. Antybiotyk.![]()

Trzymamy z Filipem kciuki za wszystkie chore bąbelki
Sylwia99
Jeśli jest potrzeba no to niestety trzeba przebolećbidulka.
Trzymamy z Filipem kciuki za wszystkie chore bąbelki

Hej dziewczyny
Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej
Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach
Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać

Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej

Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać

rosenberg
Pisalysmy, ale mamy taki przemiał, że musiałabyś odkopywać czeluścieHej dziewczynySorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcejMam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach
Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać![]()

rosenberg
No i zapraszamy do udzielania się i przedstawienia swojego babelkaHej dziewczynySorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcejMam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach

marta18691
Mój je rano kaszkę zbożowa potem obiadek owoc i na kolację kaszkęHej dziewczynySorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.

G
gość _199
Gość
U nas wszystko wróciło do punktu wyjściaLaski, muszę się pochwalić ale chyba wchodzimy na wyższy level zasypiania samemu w łóżeczku! Już któryś wieczór z rzędu odkładam po ostatnim karmieniu jak już jest senny i zasypia. Wczoraj spał od 20 prawie do 1!!!!![]()

reklama
To u nas jeszcze lepiej bo przez to przeziębienie był lulany na rączkach i teraz nie ma innej opcjiU nas wszystko wróciło do punktu wyjścia![]()