reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Agata śliczności... masz z głowy zakupy na jakiś czas :tak:

Wiśnia chyba zacznę się też rozglądać za stolikiem i krzesełkiem dla Milutka, choć to może troszkę za wcześnie.... ale jeśli się zdecyduję na podobny to pewnie długo będę jeszcze kombinowała jak go pomalowac i ozdobić. Szkoda że mam tak mało czasu na takie zabawy, bo najchętniej kupiłabym właśnie taki zestaw i własnoręcznie go odpicowała :blink:

Joasiek ja to nie mam takich zdolności, niestety... chociaż przy ogromie zabawek maleńki pokoik Izki i tak jest wystarczająco kolorowy, mebelki niech sobie będą jakie są... a dla lutowych chyba troszkę za wcześnie jeszcze - Pyśka się wspina na krzesełko i niego na stolik, także mam dodatkowe zajęcie - pilnować żeby nie spadła:wściekła/y:

Ja wiem że to za wcześnie Wisnia, ale z moim zapałem do roboty i ilością czasu, będą stały pewnie rok zanim bym je wymalowała ;-)

odtwarzacz mp3,aparat cyfrowy, , rower, komputer, drukarkę..................
ja ostatnio -był tylko syn - kupiłam zestaw sportowy i piłke skórzana adidasa - najlepszy prezent na imprezie:rofl2:

reklama
Do góry