H
Helena!
Gość
ja nie.Powiedzcie mi Kobietki czy Wy tez macie takie zawroty głowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie.Powiedzcie mi Kobietki czy Wy tez macie takie zawroty głowy?
Ja miałam lekkie w pierwszych dwóch tygodniach (jeszcze przed spodziewana @). Ponoć to normalne i spowodowane progesteronem. Mierzyłaś ciśnienie krwi?Powiedzcie mi Kobietki czy Wy tez macie takie zawroty głowy?
Ja jestem ogólnie niskocisnieniowcem wiec pewnie zawroty tez w związku z pogodaJa miałam lekkie w pierwszych dwóch tygodniach (jeszcze przed spodziewana @). Ponoć to normalne i spowodowane progesteronem. Mierzyłaś ciśnienie krwi?
Super już coś tam widaćCześć! Jestem po wizycie, narazie sam pęcherzyk i (być może) zarys zarodka. Jestem 5+0Wszystko w porządku, kontrola za tydzień, bo akurat tak miałam przypadkowo umówiona wizytę, wiec już kazała nie zmieniać. Co do pracy, zapytałam jakie jest stanowisko Pani doktor i kazała mi iść na zwolnienie..
wrzucam Wam zdjęcie mojej kropki![]()
Piękny wynik !Otrzymałam właśnie wyniki bety i aż się muszę z Wami podzielić! Ostatnio nie doszła beta nawet do 100, a dzisiaj tak dużo! Zobacz załącznik 1386556
No domyślam się, że się będzie strasznie dłużyćPiękny wynik !
Ja mam jeszcze dwa tygodnie do wizyty i doczekać się nie mogę![]()
Bez zmianNo domyślam się, że się będzie strasznie dłużyćja jutro się będę umawiała i myśle, że coś koło 22.04 pojde. A jak się czujesz?
Gratuluje!Cześć! Jestem po wizycie, narazie sam pęcherzyk i (być może) zarys zarodka. Jestem 5+0Wszystko w porządku, kontrola za tydzień, bo akurat tak miałam przypadkowo umówiona wizytę, wiec już kazała nie zmieniać. Co do pracy, zapytałam jakie jest stanowisko Pani doktor i kazała mi iść na zwolnienie..
wrzucam Wam zdjęcie mojej kropki![]()