reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
kurka wodna wystarczy wyjść na trochę na zakupy i już 30 stron nadrukowane.
później doczytam ale póki co pisze o czym pamiętam

Duzo zdrówka dla Olisia, rośnij duży i okrąglutki:-D:-D:-D:-D
Esti ty zgrabniocho , no i gust masz podoba mi sie bardzo:tak::tak::tak:

witam nowa mamę, maniunie:tak:
dzieciaczki słodkie i do schrupania gotowe:tak::tak:
jeżeli chodzi u ubranka to ja jedynie dokupiłam jednego dużego pajaca ale to do spania a na dniu chodzi Kacperek w dżinach:tak: mnie podobają się włąsnie ubranka takie jak Albi kupuje, firmowe tak słodko maluchy w nich wyglądają.

a mój Kacperek zaśmiewa się w głos od kilku dni:laugh2::laugh2::laugh2: jak sie go rozśmieszy:tak::tak::tak: ale za to zjadłam kilka tabliczek czekolady i mały kupki nie może zrobić.:-(

DZIEKUJE W IMIENIU ROBERTA ZA KOMPLEMENTY

mały już wykąpany, najedzony i śpi ...do rana mam wolne :-D ja też już "wyprysznicowana" :)

maniunie wiem ale Kubus znajac zycie to wykonczy ja do konca a one sa dobre gatunkowo a zaplacilam grosze dlatego sie skusilam bo szkoda mi wydawac duzo sianka na jedna rzecz:sorry2:a raczej nas na to nie stac....fotki Robercika sliczne:-)
ja nakupowałam w ciązy ubranek jak głupia a teraz nie mam co z tym robić...jeszcze troszke dostałam od siostry :-)
na chwile obecna Robert ma 35 par spodni :szok:

jutro znowu robię przegląd szafy i powystawiam na allegro troszkę ubranek

maniunie sliczny ten twoj maluch :-) ile teraz wazy??? czy tylko Wiktor taki duuuzy jest ???
Robert ma 68cm i waży 6700g to dane z poniedziałku bo bylismy na szczepieniu i był też mierzony

hej Mamusie. Ja dzisiaj byłam u mojej koleżanki i ona ma 4 miesiace starszego Marcelka. Zdjecia bedą kiedy indziej.
To zdjecia z przed chwili. Ta owieczka została kupiona jak byłamw 16 tyg ciazy i zawsze mu ją puszczałam od tamtej pory na dobranoc a jak sie urodził to dawałam na uspokojenie. Tak ja teraz traktuje.
DSCN2122.JPG

DSCN2123.JPG

DSCN2124.JPG

DSCN2125.JPG

Oliwier ma ulubionego miśka też z czegoś takiego jak Dawisia owieczka:tak:
Ja czekam do 24 i do 7, 8 spokój..............chociaż 3 ostatnie noce Oliś sam się budzi ok 4 do jedzenia a potem 7, 8.Dobrze jak chce to niech je........muszę utuczyć tę chudzinkę:tak:.

ja mam luz od 20 do 6-7 rano... już nie wstaję w nocy i nie budzę małego na karmienie..... teraz mały zjada o 7, 11, 15, 19:30 po 180ml wczesniej jadał o 3, 7, 11, 15, 19, 23...ale z biegiem czasu odpadło karmionko o 23 i 3

reklama
Do góry