Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

tylko chce sie bawic, ale zawsze wczesniej jest nakarmiona i np, dzisiaj byla karmiona o 2.30 to obudzila sie pozniej o 4 to wsadzilam jej smoka , pozniej o 5 i pozniej o 6 to ja wtedy nakarmilam i spala do 9 ale nie wiem czemu sie budzi co godzine, z zasypia to jedna raczka trzyma se smoka a druga przytrzymuje pieluszke obok buzi
a wogole to jest taka mala wariatka ze nie moge z nia nigdzie pojsc bo w wozku lezec nie chce i jak zaczyna plakac to musze wyciagac nosidelko z wozka i ja bujac a najgorzej jak sa ludzie, dzisiaj bylismy w pizzerii to przy ludziach musialam tak robic i w domu juz tez musze juz ja tak usypiac ale maz powiedzial ze od jutra znow ja bedziemy uczyc sAMA ZASYPIAC A TO WSZYSTKO PRZEZ BABKE BO JA CIAGLE NOSI ALBO KOLYSZE
a ta łowiecka to jest z czegos takiego jak jeden z misiow Kuby ale on sie strasznie leni i sie boje mu dawac zeby tego nie zjadl
bo mocno trzyma i czasem mu sie szarpnie.....nie dzieje Ci sie nic z nia???
bylam w takim ciezkim szoku ze dala sie ululac bo ona nie jest skora do usypiania przez innych i tym bardziej moj ojciec, jest nas rodzenstwa 5 i najmlodsza ma 7 lat i jej nigdy nie uspal bo jak zaczynala plakac to ja mamie oddawal a dzis wnusie uspal i byl bardzo szczesliwy i dumny
Esti a Tobie z tym pluszakiem z tego czegos podobnego do łowiecki Dawidka nic sie nie dzieje???
i spi mi slodko jak go odloze do 2-4 roznie to bywa srednio do 3 a pozniej do 6-7.podziwiam za wytrwalosc!!!
Esti dobrze ze Olis ma apetyt
chlopak rosnie i potrzebuje coraz wiecej w koncu
Ewa zaraz jak tylko moj Ł. wroci z pracy to wypije szklaneczke
ale jaks glupie sie czuje ale naprawde rok abstynencji calkowitej jakos mnie zabolal ....az wstyd ale ja bardzo lubie pifko...nie zeby sie upijac...
ale maz mnie pociesza ze jak juz bedziemy na swoim to ja odluczymy. Mam nadzieje bo dluzej nie mam zamiaru chustac ja w nosidelku albo w foteliku i to w foteliku nie chce spac jak sie jana ziemi buja tylko wpowietrzu a ja mam juz takie odciski i kregoslup mi wysiada

Tylko się nie upij.....hihih.....ja jak miałam roczną przerwę w piciu alkoholu i jak mogłam już pić to po jednym piwie mnie ścięło.

Teraz jest ok.............przyzwyczaiłam się od nowa