reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Cześć Dziewczynki mam na imię Ewelina Jestem Mamą Gabrysi ur 14.01 Mala urodzila sie spora 4020g i 59cm .Chcialybysmy dołaczyc do Waszego grona:):tak:O to nasza Kluseczka:

reklama
Przepraszam nie przywitałam sie Maniunia Witam wsród nas, mam nadziej, ze bedziesz nas częsciej odwiedzac.
Witam również mame Gabisi. corcia po prostu przesłodka.

Ależ śliczności do nas dołączyły. Maniunie i Mamo Gabrysi witajcie na forum . Śliczne Wasze dzieciaczki są.

Maniunie a czym karmisz małego? Je Ci regularnie codziennie o tej samej porze??

Albi no to ładnie szalejesz z tymi ubraniami. :-D

Basia co do piwa... Myślę że jak wypijesz pół szklaneczki a potem będziesz miała kilka godzin przewry w karmieniu to Kubuniowi nic nie będzie.

Kasia słabo widac ubranka na tak małych fotkach :tak:

Witam nowe mamusie.
Moja mala od wczoraj budzi sie w srodku nocy i nie ma zamiaru wogole spac:szok: tylko chce sie bawic, ale zawsze wczesniej jest nakarmiona i np, dzisiaj byla karmiona o 2.30 to obudzila sie pozniej o 4 to wsadzilam jej smoka , pozniej o 5 i pozniej o 6 to ja wtedy nakarmilam i spala do 9 ale nie wiem czemu sie budzi co godzine, z zasypia to jedna raczka trzyma se smoka a druga przytrzymuje pieluszke obok buzi:-D a wogole to jest taka mala wariatka ze nie moge z nia nigdzie pojsc bo w wozku lezec nie chce i jak zaczyna plakac to musze wyciagac nosidelko z wozka i ja bujac a najgorzej jak sa ludzie, dzisiaj bylismy w pizzerii to przy ludziach musialam tak robic i w domu juz tez musze juz ja tak usypiac ale maz powiedzial ze od jutra znow ja bedziemy uczyc sAMA ZASYPIAC A TO WSZYSTKO PRZEZ BABKE BO JA CIAGLE NOSI ALBO KOLYSZE

Maniunie poki co ubranka mam a na jesien pewnie znow bede poszukiwac dlatego na pewno zajrze na Twoje aukcje i spodenki!!!masakra 35 par:rofl2:

Albi Dawidek przecudny!!!widac przywiazanie do łowiecki i pieluszki przesiaknietej zapachem mamusi:-)ma tak piekne oczy ze az oczu nie moge oderwac:sorry2:a ta łowiecka to jest z czegos takiego jak jeden z misiow Kuby ale on sie strasznie leni i sie boje mu dawac zeby tego nie zjadl :szok:bo mocno trzyma i czasem mu sie szarpnie.....nie dzieje Ci sie nic z nia???:baffled:

A dzisiej bylismy tez u moich rodzicow i moja mala tez nie plakala dopuki moj tat do niej nie podszedl ale pozniej jej przeszlo, a moj tato ma doniosly glos i sie go bala na poczatku i jak byla siaca to tato wziol ja ode mnie i ja uspal:szok: bylam w takim ciezkim szoku ze dala sie ululac bo ona nie jest skora do usypiania przez innych i tym bardziej moj ojciec, jest nas rodzenstwa 5 i najmlodsza ma 7 lat i jej nigdy nie uspal bo jak zaczynala plakac to ja mamie oddawal a dzis wnusie uspal i byl bardzo szczesliwy i dumny:rofl2:

witam kolejna nowa mamusie Ewelinko Gabrysia przecudna:tak:Esti a Tobie z tym pluszakiem z tego czegos podobnego do łowiecki Dawidka nic sie nie dzieje???:dry:

Mili a jak ja uczycie sama zasypiac???bo moj synek nie daje za wygrana ....nie potrafie go jakos wyciszyc ,pieluszka nie pomaga tylko ja,,,,i czesto cyc chwile go pokolysze na rekach nawet nie trzese nim:sorry2:i spi mi slodko jak go odloze do 2-4 roznie to bywa srednio do 3 a pozniej do 6-7.podziwiam za wytrwalosc!!!:tak:Esti dobrze ze Olis ma apetyt:tak:chlopak rosnie i potrzebuje coraz wiecej w koncu:tak:Ewa zaraz jak tylko moj Ł. wroci z pracy to wypije szklaneczke:sorry2:ale jaks glupie sie czuje ale naprawde rok abstynencji calkowitej jakos mnie zabolal ....az wstyd ale ja bardzo lubie pifko...nie zeby sie upijac...:sorry2:

Basiu moj maz nauczyl ja zasypiac samej w lozeczku i tylko ja poznie dolozylam pieluszke wiec bez pieluszki juz wogole nie chce spac ale nie mialam do tej pory zadnego problemu zeby sama zasnela w swoim lzeczku a teraz jest problem bo babka wogole mnie i meza nie sluha tylko ja buja na kolanach lub nosi na rekach i ona ma w dupie zaprzeproszeniem spanie i zasypianie od paru dni w lozeczku:wściekła/y: ale maz mnie pociesza ze jak juz bedziemy na swoim to ja odluczymy. Mam nadzieje bo dluzej nie mam zamiaru chustac ja w nosidelku albo w foteliku i to w foteliku nie chce spac jak sie jana ziemi buja tylko wpowietrzu a ja mam juz takie odciski i kregoslup mi wysiada:crazy:

reklama
Witaj Mamo Gabrysi :-)Słodka kuleczka z Twojej córci:tak::tak:
B-Asia
nic się nie dzieje z miśkiem.już kilka razy prałam bo Oliś wyślimaczył i wygląda jak nowy:tak:Tylko się nie upij.....hihih.....ja jak miałam roczną przerwę w piciu alkoholu i jak mogłam już pić to po jednym piwie mnie ścięło.:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-DTeraz jest ok.............przyzwyczaiłam się od nowa:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry