Dziękuję bardzo

i starszyzna plemienna mnie rozwaliła

na szczęście życie nie kończy się zaraz po porodzie. Jeszcze nam trochę życia zostanie do zrealizowania swoich planów
Ah i dziewczyny ja przez te nocki źle powiedziałam,, że jutro mam wizytę, a to był już ten sam dzień czyli piątek tylko popołudniu po tym jak się obudzę

w każdym bądź razie wszystko dobrze, Pani mi włączyła na ścianie rzutnik i wszystko co ona oglądała na monitorze to ja widziałam na ścianie przed sobą jak w kinie

pierwszy raz wszystko mi ktoś tak dokładnie opowiedział. Jednej tylko rzeczy nie zrozumiałam.. Zapytała czy mnie nie boli po prawej stronie macicy, bo mam jakiś nadzwyczaj duży pęcherzyk chyba po uwolnieniu się jajeczka 2,4 cm ale że to nic złego, być może będzie delikatnie plamić jak będzie się skurczać i że to też normalne. Pytała czy może zawołałać praktykantkę żeby sobie zobaczyła.

No tak już przywykłam, że nic nie może być do końca normalne.
A miałaś wcześniej takie lekkie mdłości już czy nagle zrobiła Ci się taka nadwrażliwość na zapachy?
Dzisiaj mam w domu grila, już mój się śmiał żebym na niego nie zwymiotowała

niby mięso to mój wróg ale chesburgera z maka wczoraj wieczorem żeżarłam i z radością zagryzłam frytkami