Same dziewczynywy tak mówicie o tym to ja już u siebie też widzę dziewczynkęlekarz na prenatalnych to samo gadał
kurde 4 baby w domu
mój mąż oglupieje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same dziewczynywy tak mówicie o tym to ja już u siebie też widzę dziewczynkęlekarz na prenatalnych to samo gadał
kurde 4 baby w domu
mój mąż oglupieje
![]()
Też to miałam w medicover... Kobieta potraktowała mnie jak trędowatą. Innym razem chciałam wykonać badania ktore mam w pakiecie, przepisała bez problemu, ale po dalszej rozmowie wyszło, że się leczymy i dopiero po bardzo ostrej wymianie zdań nie wykasowała skierowania.oczywiście! gdy kilka lat temu miałam problemy z zajściem w ciążę, to lekarz z medicover powiedział mi, że oni mają odgórny zakaz leczenia/ diagnozowania niepłodności i żebym sobie poszła do kliniki in vitrożeby mi jeszcze wskazał jakie badania zrobić, nawet odpłatne, ale nie dał mi żadnych wskazówek.
Ja miałam dziś takie na szybko aby sprawdzić czy dziecko urosło i czy serducho bije bo pobierali mi krew do testu Panorama. Prenatalne mam w poniedziałek i właśnie nic o tym pęcherzu mi nie powiedzieli także nie zamierzam się męczyć i idę z pustymTeż fajna dataO proszę, ja na razie dopochwowo, ostatnie USG miałam w 10+4, teraz będę miała prenatalne w 13+4 u podobno na być przez powłoki brzuszne. Kazali Ci mieć pełen pęcherz?
haha no jestem ciekawaSame dziewczynyjak wyżej napisałam: ciekawe kto faktycznie w naszych brzuszkach mieszka
![]()
Nic innego nam nie pozostaje jak tylko czekaćhaha no jestem ciekawa
A ja cały czas mam nadzieję na chłopakażeby tak było na przemian no
bo mój Jaś powiedział tylko "ty sobie żartujesz że zaś siostra będzie "
![]()
To ja też. Wcześnie masz prenatalne. Miałaś też przebadane genetycznie zarodki? My dzięki temu mamy właśnie tylko USG prenatalne, a nie musimy tych innych testów wykonywać.Ja miałam dziś takie na szybko aby sprawdzić czy dziecko urosło i czy serducho bije bo pobierali mi krew do testu Panorama. Prenatalne mam w poniedziałek i właśnie nic o tym pęcherzu mi nie powiedzieli także nie zamierzam się męczyć i idę z pustym![]()
Polecam Emla do znieczuleniaWiecie cowłaśnie mi napisała gin w sprawie wyników moich dzisiejszych badań , i chyba coś w morfologii wyszło nie tak bo muszę powtórzyć ja w piątek
a ja dziś taka pokluta jestem a jedną ręką mi aż spuchła
![]()
mnie samo pobieranie nie boli , ale dziś mi się w drugą rękę dziwnie wbiła że mam siniaka i mi spuchłoPolecam Emla do znieczuleniaja momentami musiałam chodzić codziennie czy co trzy dni na pobrania i bym nie wyrobiła