G
guest-1677526072
Gość
bardzo mi przykro , mam nadzieję że to nic złego . Daj znać jak będziesz wiedziała co się dzieje . Trzymamy kciuki by było okja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro , mam nadzieję że to nic złego . Daj znać jak będziesz wiedziała co się dzieje . Trzymamy kciuki by było okja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Tak ja wczoraj ich czytałam troszkę, ale jakaś tam drama się zrobiła.Właśnie zobaczyłam że utworzył się już wątek lutowych mam ale ten czas leci, pamiętam jak czekałam aż ktoś utworzy grudniowki a niektóre z nas zbliżają się już to badań połówkowych
ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Tam Tez?? O ludzie.. To idę czytaćTak ja wczoraj ich czytałam troszkę, ale jakaś tam drama się zrobiła.
Nie miałam problemów z tarczyca przed ciąża, ale jak zobaczyłam wynik 0 w 5tc to od tego momentu jestem pod stała opieka endokrynologa i powtarzam wyniki o to tez Ci ładnie skaczeAle leczysz się? Ja na początku miałam 0.5, potem 3.3, po zwiększeniu leków 0.26
O Paaaani ale będzie jedzone
Trzymaj się, może krwiaczek się oczyszcza jeszcze. Czekamy na wieści!ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
wiesz że cały karton mi przyszedłO Paaaani ale będzie jedzone
Szykują się zaparciawiesz że cały karton mi przyszedł
Patrz to