To jest to do czego ja właśnie dążę z mojąCzy Wasze dzieciaczki też przyjmują pozycję, że podpierają się na kolanach i dłoniach i bujają się do przodu i tyłu? To "normalne"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest to do czego ja właśnie dążę z mojąCzy Wasze dzieciaczki też przyjmują pozycję, że podpierają się na kolanach i dłoniach i bujają się do przodu i tyłu? To "normalne"?
Haha, tak, mój też tak robiCzy Wasze dzieciaczki też przyjmują pozycję, że podpierają się na kolanach i dłoniach i bujają się do przodu i tyłu? To "normalne"?
Myślę że to bardzo niedługo. Jeśli pełza i wstaje już do czworakow możesz mu zrobić taki tor przeszkód z poduszek to go zachęciszJuż myślałam, że znowu coś nie tak. Wychodzi mój brak doświadczenia
. Ciekawe ile czasu mi zostało do czworakowania, już teraz nie mogę spuścić z niego wzroku bo trzech sekund w miejscu nie uleży ...
Myślę że to bardzo niedługo. Jeśli pełza i wstaje już do czworakow możesz mu zrobić taki tor przeszkód z poduszek to go zachęcisz![]()
U nas są 2 posiłki, śniadanie I obiadokolacjaDziewczyny a ile dajecie posiłków maluchom? U nas prawie zaraz 6,5.mc, dietę rozszerzamy trochę ponad miesiąc. Zjada ładnie kasze z owocem na śniadanie i potem obiad w formie zmiksowanej (warzywa, ryba/mieso/ jakiś dodatek ryz/soczewica itp). Czasem jakiś owoc na przekąskę lub troszkę bułki pszennej.
Kiedy wprowadza się kolacje?wiadomo że mleko po kąpieli zostaje nadal
![]()