kinguś
Nie poddam się
Zapomniałam napisać, że zaczynam ćwiczyć żeby jakoś wyglądać w kostiumie(trzeba zgubić parę fałdek). Kiedyś pani od rehabilitacji powiedziała żeby poćwiczyć mięśnie brzucha przed ciążą bo się tak skóra nie rozciąga i lepsze wzmocnienie dla kręgosłupa. Kupiłam gazetkę z płytą z ćwiczeniami i jestem zadowolona bo pokazują tam ćwiczenia trwające 5 minut. Jak się poćwiczy jak każą to aż bolą mięśnie zobaczymy jakie będą rezultaty.
*gazetka -Shape
*gazetka -Shape

)
a z prawym jajnikiem ciezko ( mnostwo torbielikow
) Mam sie zglosic w czwartek na kontrole jezeli pecherzyk podrosnie do 17 lub wiecej mm dostane zaszczyk na pekniecie, a jezeli bedzie mniejszy to niestety stracony cykl :-( pozdrawiam.
a moze to normalne i mi za jakis czas przejdzie....buuuu...na testy ciazowe jest zbyt wczesnie...dodam ze nie mieszkam w polsce i ze do gina ide dopiero 3 lipca...
pozdrawiam
nadal czuje cos dziwnego pod pepkiem (jakby mnie cos rosciagalo od srodka) wszystko by bylo ok tzn wytlumaczyla bym sobie to jakos, gdyby nie to ze to dopiero 6 dni po owulacji. Maz mi mowi ze sobie wmowilam ze jestem w ciazy i zebym sie nie rozczarowala...Boje sie ze to moze byc prawda bo ja tak pragne tej kruszynki naszej kochanej...pod koniec maja zrobie test i zobaczymy kto mial racje?? ............ oby ja.....................;-)