A
Agutek
Gość
weekend :-)
szkoda tylko, ze my nie odpoczniemy w ogole
szkoda tylko, ze my nie odpoczniemy w ogole

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jak sąsiedzi na Was nie doniosą to jest szansa, że się uda
Piotruś od zawsze ma kiepskie spanie(jak ty to wytrzymujesz?
) i coraz trudniej będzie Wam z tego wybrnąć
mądre poradniki radzą: rytuały przed snem, nie branie w nocy na ręce itp., zresztą wiesz to wszystko. Co ja Ci powiem mądrego...
sama się Was pytałam jak Zosia czadu dawała....u nas już minęło
ja zaniedbałam to na maxa

Elahar - Piotruś w dzień śpi tylko raz ok. południa i czasami tylko godzinę, chyba to nie za dużo
,

O siedzeniu przy stole nie ma mowy , tylko łazi po domu i tak szamie sobie powoli to co jej do buzi włożę. Najgorzej z zupą bo sie trochę rozlewa. Ale przynajmniej warzywa wszystkie jej smakują, nawet burak czerwony i seler w kostkach je, bo tak jej kroje.
madzikm pożycz teściowej bo moja niegotująca jestelahar - świetnie, że Madzia warzywa wcina
a ja właśnie przyniosłam sobie od teściowej gorące ciasto truskawkowe i rondel gołąbków:-)

.
ale raczej tak przed 23-24 , potem juz spi spokojnie
zwykle wychodzimy na spacer na 2-3 godziny i chodzi sobie po parku, ale jakis tydzien temu zabralismy ja na 5-cio godzinny spacer do lasu, wrocilismy tuz przed spaniem i spala jak zabita przez cala noc
no ale takiego treningu codziennie jej nie zapewnie, bo ja sie wykoncze