reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2024

To czekanie jest najgorsze 🙈w pierwszej ciąży myślałam że zajde w ciąży i wszystko będzie ok, kiedy trafiłam do szpitala dowiedziałam się niestety jest puste jajo płodowe normalnie szok, domyślam się że tak się stało bo mój tata leżał na ojomie i walczy o życie, wiedziałam że jestem w ciąży ale mimo to codziennie go odwiedzałam co skutkowało dużym stresem, niestety tata przegrał walkę, także w środę miałam pogrzeb a w niedzielę okazało się że ciąża nie rozwinęła się 😔to był okropny czas.
Bardzo żałowałam że nie zdążyłam powiedzieć tacie że będzie dziadkiem,a tak bardzo o tym marzył.
Z drugą ciąża trafiłam do wspaniałego lekarza który uspokoił mnie kiedy robił pierwsze USG, że trzeba poczekać i mam się nie martwić, ale mimo to znowu dwa dni później do szpitala i ten sam lekarz robił mi USG, badał mnie długo i dopiero po kilku minutach znalazł tętno, aż strach pomyśleć gdybym trafiła na innego lekarza 😔pewnie wysłał na zabieg i tyle...
A tak urodziłam śliczna córeczkę, pierwsze słowa jakie jej powiedziałam to ,, wreszcie udało Ci się kochanie,,
Teraz też się martwię, ostatnio musiałam wzywać karetkę do sąsiada i kiedy zobaczyłam że ratownik ma USG to przeszły mnie myśli ,, może poproszę go to sprawdzi czy wszystko ok,, 😁😁😁
Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna, ale nie wiem czy to dobry pomysł.
Ale się rozpisalam😁
Wszystkiego dobrego trzymam za Was kciuki i modlę się za Nas oby wszystko było dobrze 😘😘

reklama
U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze 🙂 w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka 🤭 nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka 🥰

Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początku 😊

Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą 😅
czyli dobrze że rośnie , w szoku byłam że były po 300% i zwolily ale na mam później owulację więc liczę że powinno być w poniedziałek widać już pęcherzyk ❤️
Plamień nie mam a beta rośnie więc musi być wszystko dobrze 🍀

chyba beta zwalnia po 1000 😘 ?
Tak zwalnia . Mi lekarz mówił po ostaniej becie ze nie mam już robić bo to i tak już mu nic nie da teraz tylko USG. No a ja i tak zrobiłam betę dziś 😂😂 No nie mogłam powstrzymać się🙈
Co do snów to u mnie przez ten ślub który mam za tydzień jest masakra . Bardzo lubimy styl rustykalny z moim ale śni mi się ze ślub mamy w stodole i nic dziwnego w tym nie jest prócz krów i ogromnych 💩😂😂😂

Tak zwalnia . Mi lekarz mówił po ostaniej becie ze nie mam już robić bo to i tak już mu nic nie da teraz tylko USG. No a ja i tak zrobiłam betę dziś 😂😂 No nie mogłam powstrzymać się🙈
Co do snów to u mnie przez ten ślub który mam za tydzień jest masakra . Bardzo lubimy styl rustykalny z moim ale śni mi się ze ślub mamy w stodole i nic dziwnego w tym nie jest prócz krów i ogromnych 💩😂😂😂
to silniejsze od ciebie 😂
Ja musiałam sprawdzić czy rośnie bo nie było wczoraj pęcherzyka przy becie ponad 1100 ale wizyta 4 dni po terminie @ ale i tak sprawdziłam te plamienia dla spokoju więc w poniedziałek powinno być już coś widać . Bo bałam się cp i biochema a biorę dupka 3x1.🙈❤️

Ja miałam detektor przy córce i będę go używać też teraz :) Super sprawa, dużo mniej nerwów, tylko polecam używam po 12 tygodniu i nie denerwować się na początku, bo ciężko znaleźć samemu tętno :) Mi na początku robił mąż, a później już sama ogarnęłam co i jak.
też czytałam bo dziewczyna jedna od 7tc chciała używać gdzie pisze że najszybciej od 10 tc i się tylko nakręcała bo łapała swoje niskie tętno a nie dzidziusia . A jaki masz model ? 😚

też lubię takie klimaty🤩 koniecznie pokaż foto relacje ze ślubu uwielbiam oglądać takie zdjęcia 🥰🥰🥰
A mnie dziś słabo i duszno... A w pracy jestem i nie mam siły nic robić... A robić trzeba...eh

A czy któraś z dziewczyn miała sytuacje, że ciąża była młodsza o 2 tyg i wszystko było potem ok? Przyznam, że pamietam jeszcze z czasów forum pierwszej ciąży, że to rzadko wróżyło coś dobrego 🙈 choć wg Pani doktor po prostu owulacja się przesunęła bo wszystko umiejscowione jest prawidłowo, ale dziwnie, że powinien być 7 tc a jest jakiś 5 tc :p wiem, że może infantylne pytania ale dajcie znać kochane 😘

reklama
Do góry