Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okolice TrójmiastaA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
warmińsko-mazurskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
Jak chcesz kogoś oznaczać to przed nickiem robisz@ a jak chcesz cytować kilka postów a jesteś w apce to musisz wejść w 3 kropki przy poście i tam masz otwór przez przeglądarkę.. przekieruje cię i wtedy masz opcje cytat zaznaczasz posty na którą chcesz odp a na końcu schodzisz na dół do "odpowiedz" i klikasz "cytuj"No ja właśnie tez nienawet oznaczać nie umiem aby kogos nick tu był podświetlony hahhas
moze jest jakaś babeczka co to ogarnia i wrazie co by to stworzyla ?
DolnośląskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
ŁódźA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()
Ojej serio ludzie dowalaja takie teksty ?Dolnośląskie
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisaćogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić.
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziłabo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.
Okolice ŁodziA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska![]()