meksykanka11
Fanka BB :)
Ja mam jednego z grudnia, drugiego ze stycznia to i z lutego przetrwamDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jednego z grudnia, drugiego ze stycznia to i z lutego przetrwamDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam
Rzeczywiście! Spojrzałam w inne miejsceW usg tez jest napisane 1,81
Dobrze jest napisane na zdjęciu CRL 1,8No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam
Powiem szczerze, że wole już tą zimę niż lato i taki skwar jak dziśDziewczyny mam dla nas motywującego tiktoka: Link do: Izabela Brzezińska na TikTok
To super. Dobrze jest mieć z tyłu głowy, że ma się jakąś alternatywęW szpitalach w moim mieście na szczęście dają znieczulenie bez zbędnego proszenia się.
U mnie podobnie było tydzień temu na usg ciąża 6+2 brak zarodka tylko ciałko żółte beta ponad 30 tyś, pani doktor kazała poczekać na kolejne usg, jutro mam wizytęDziewczyny oszaleje moja beta to 91 766,3 przecież przy takim poziomie powinien być zarodek i serduszko![]()
U mnie podobnie było tydzień temu na usg ciąża 6+2 brak zarodka tylko ciałko żółte beta ponad 30 tyś, pani doktor kazała poczekać na kolejne usg, jutro mam wizytę