Umów się jak najszybciej do kogoś innego!To sporo, naprawdę dziwna sytuacja. A lekarz dobry i miał dobre USG? Mój we wtorek nie mógł znaleźć dziecka , bo się gdzieś schowało w róg .
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
No właśnie ja też nie, aż się zdziwiłamA zostały przeprowadzone jakieś badania ja temat szkodliwości chmielu w ciąży?
Nigdy nie słyszałam o czymś takim![]()

Lauritaa
Moderator
No właśnie ja też nie, aż się zdziwiłam![]()
Myślę, ze po prostu wszystko z umiarem. Chyba nikt nie pije codziennie takiego piwka. A po 2 wszystko w nadmiarze szkodi, jakbysmy zaczęły się czepiać....dosłownie wszystko

Pyrolka
Też żurek właśnie robiłamRuszyła produkcja żurkui śledzie (mąż wczoraj wieczorem jezdzil po sklepach aby je kupić
)

Pyrolka
Gdybym miała ochotę to pewnie, przecież to soczek ale mnie odrzuca od tego, w ogóle nie mam ochoty.Dziewczyny czy jesteście zwolenniczkami picia piwa 0% w ciąży?
Bafinka
nigdy nie połam wina 0% jest różnica w smaku? Polecasz jakieś? Czasami gdzieś na grillu wypije 0% mohito czy jakieś owocowe ale średnio mi smakuje..Ja bardziej wino bezalkoholowe, bo nie lubię gazowanych napojów
@Emilcia88 dziękuję że pytasz

@Lauritaa ta ja też mam ochotę na śledzia i do tego kiełbasa z musztardą i oliwki

Ja już po wizycie
na szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia
Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.

reklama
Emilcia88
Hmm ciekawe podejście lekarzaJa już po wizyciena szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia
Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.