Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I foteczkaJa też już po wizycie 3,5cm maleństwa. Kamień z serca, rośnie prawidłowo, serduszko bije, można jechać na urlop![]()
Doskonale Cię rozumiem, bo też panikowałam czy wszystko jest w porządku i dalej aż za często sprawdzam czy nie ma plamienia. Ale zobacz, każda z nas po kolei jest na wizytach, Kropki są prześliczne, luty to jest po prostu dobry miesiąc na rodzenie i wszystkie szczęśliwie do tego dotrwamytylko ja przewrażliwiona bo przy każdym poronieniu miałam taki pierwszy objaw oby do wizyty do piątku
Wiem że tak może być ale głowa robi swoje![]()
No i pięknie, udanego urlopuJa też już po wizycie 3,5cm maleństwa. Kamień z serca, rośnie prawidłowo, serduszko bije, można jechać na urlop![]()
dziękujęNa spokojnie, mnie też piersi nie bolą już, a wcześniej to ze łzami w oczach wstawałam i się kładłam, ale może też to była kwestia zmiany staników. Brzuch jeżeli lekko boli to naturalny objaw że macica się powiększa, dopóki nie ma mocnego bólu to nie panikujemy![]()
Identycznie!Ja mam to samo, zawsze słodkie do kawy, a teraz na kawę patrzeć nie mogę i na słodkie również. Ale za to wszystko musi być słone![]()
Ja tezDla mnie słodkie może nie istniećw sumie to się cieszę. Ale za to mam ochotę np. na chipsy
To ja też poprosze o przepisFilet z indyka w sosie pomidorowo śmietanowym z pieczarkami i serem![]()