Lilka92
Fanka BB :)
To rzeczywiścieU mnie od dluzego czasu jedna drzemka max godzinna, a czesto pol godzinki takze nie mam za bardzo z czego schodzic. Ja nie wiem skad to moje dziecko tyle energii ma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzeczywiścieU mnie od dluzego czasu jedna drzemka max godzinna, a czesto pol godzinki takze nie mam za bardzo z czego schodzic. Ja nie wiem skad to moje dziecko tyle energii ma :-)
Mi sie hybrydy w ciąży w ogole nie trzymaly, takze nie robie.A hybrydy robicie czy raczej unikacie?
a to nie można?A hybrydy robicie czy raczej unikacie?
No ostatnio jak bylismy u tesciow, to jak ja poobserwowali to stwierdzili ze juz sie nie dziwia ze niektorzy chca tylko jedno dziecko. A my tu z blizniakami wyskoczymy :-)To rzeczywiściewulkan energii u Ciebie
![]()
Nasz jeden z wesołej trójki też aportuje!I tak samo wszystkie witają jak wracamy do domu, sobie cwaniaki godziny naszych powrotów "wypracowały".
Ja teraz mam 4 tygodnie, przez wzgląd na urlop lekarki. A potem się zobaczy. W sumie rzadsze wizyty są lepsze dla finansów, bo u nas każda 250zł, ale z drugiej strony najchętniej biegałabym co 2 tygodnie![]()
Oczywiście, że robimy nawet żelA hybrydy robicie czy raczej unikacie?
No ostatnio jak bylismy u tesciow, to jak ja poobserwowali to stwierdzili ze juz sie nie dziwia ze niektorzy chca tylko jedno dziecko. A my tu z blizniakami wyskoczymy :-)
A moze sie okaze ze wystarczy tulenie i mleczko z butelki?my już coraz mniej się karmimy, tak naprawdę rano i wieczorem. Nie chcę mu tego zabierać, zwłaszcza jak tyle zmian nas czeka![]()
Chyba za tydzien, bedzie roczek corki, rodzina sie zjedzie :-)
Kiedy planujecie powiedzieć?