Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrzejuż posprzątałam i będę myć mate córki
jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrzejuż posprzątałam i będę myć mate córki
jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę
![]()
Liczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez toJa się czuję bardzo dobrzejuż się nie budzę na siku o 3/4 nad ranem, wiec mogę pospać, a jak się wyśpię to od razu humor lepszy
![]()
Ja też jak już wstałam siku to nie mogłam zasnąć, teraz trochę odespimy a jak dzidziuś urośnie i będzie kopał w pęcherz to się znowu zacznieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to![]()
Całkiem spoko, pobudka na siku dopiero o 5 także nie jest zleHej dziewczyny, jakie nastroje w weekend? Jak się czujecie?![]()
Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u CiebieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to![]()
Taaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u Ciebie![]()
Trzymam kciuki i czekamy na informacjeTaaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.![]()