Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrzejuż posprzątałam i będę myć mate córki
jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrzejuż posprzątałam i będę myć mate córki
jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę

Liczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez toJa się czuję bardzo dobrzejuż się nie budzę na siku o 3/4 nad ranem, wiec mogę pospać, a jak się wyśpię to od razu humor lepszy

Ja też jak już wstałam siku to nie mogłam zasnąć, teraz trochę odespimy a jak dzidziuś urośnie i będzie kopał w pęcherz to się znowu zacznieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to

Całkiem spoko, pobudka na siku dopiero o 5 także nie jest zleHej dziewczyny, jakie nastroje w weekend? Jak się czujecie?
 Pospalam później do 10, aż w szoku byłam
 Pospalam później do 10, aż w szoku byłam mam nadzieję, że Zaraz wszystko wróci do normy. Dziś 10+5
 mam nadzieję, że Zaraz wszystko wróci do normy. Dziś 10+5 
Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u CiebieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to

Taaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u Ciebie

Trzymam kciuki i czekamy na informacjeTaaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.