Gwen89
Fanka BB :)
O ile jest owulacjaJa też 34-36 dni... i odrazu mmiej szans w roku... no ale co począć, ważne że działa owu i wszystko hormonalnie ok. Ale nie powiem, zazdroszczę osobom z cyklami 26 dni.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile jest owulacjaJa też 34-36 dni... i odrazu mmiej szans w roku... no ale co począć, ważne że działa owu i wszystko hormonalnie ok. Ale nie powiem, zazdroszczę osobom z cyklami 26 dni.
Powiem tak - nie sugeruj się mną, bo akurat przy ostatniej ciąży wyjątkowo zrobiłam test dopiero dzień po spodziewanej miesiączceZ badań jeszcze robiłam czynnik V Leiden i to wszystko. Na wyniki jeszcze poczekam, bo dzisiaj zadzwonili z laboratorium, że użyli złej probówki i musze przyjśc jeszcze raz :/ Poczytałam o tej trombofilii i faktycznie warto jeszcze trochę badań zrobić.
A kiedy zaczynasz testować? W tej sytuacji chyba nie ma co czekać do 14dpo, bo ja taki plan mialam![]()
Wirus staraczkowej głowy?sprowadzcie mnie proszę na ziemie
Jestem 6DPO z moich wyliczeń (teoretycznie,nie jest to potwierdzone tesyami lub monitoringiem) mam króciutkie cykle,seks był tylko raz w dni płodne
Dzisiaj w połowie dnia zrobiło mi się niedobrze,zwymiotowałam,rozbolała mnie głowa,chodzę w pracy w masce cały dzień bo wszystko dookoła mi śmierdzi,mdłości są dalej ale wymioty ustały,próbuje to jakoś hamować
Jak się położyłam było lepiej,ale co wstanę te mdłości wracają
Czy ktoś wie coś o jakims panującym wirusie?![]()
Właśnie zwalam winę na pomidora którego miałam w kanapce,bo nic innego zjeść nie zdążyłamWirus staraczkowej głowy?
A tak na serio, to może coś na żołądek Ci "siadło " i poszkodziło?
Aktualizacja u mnie: dziś robiłam progesteron i czekam na wynik (ma być również dzisiaj). Do tego przeciwciała przeciwplemnikowe, ale wynik za ok. 7 dni... trochę stresu jest. Mąż jutro badanie nasienia, też to przeżywa... Trzymajcie kciuki![]()
Najlepiej jest jak najwcześniej wyłapać ciążę by działać od początku.Z badań jeszcze robiłam czynnik V Leiden i to wszystko. Na wyniki jeszcze poczekam, bo dzisiaj zadzwonili z laboratorium, że użyli złej probówki i musze przyjśc jeszcze raz :/ Poczytałam o tej trombofilii i faktycznie warto jeszcze trochę badań zrobić.
A kiedy zaczynasz testować? W tej sytuacji chyba nie ma co czekać do 14dpo, bo ja taki plan mialam![]()
Rita wszędzie czyha, ale ob u Ciebie była to ciążasprowadzcie mnie proszę na ziemie
Jestem 6DPO z moich wyliczeń (teoretycznie,nie jest to potwierdzone tesyami lub monitoringiem) mam króciutkie cykle,seks był tylko raz w dni płodne
Dzisiaj w połowie dnia zrobiło mi się niedobrze,zwymiotowałam,rozbolała mnie głowa,chodzę w pracy w masce cały dzień bo wszystko dookoła mi śmierdzi,mdłości są dalej ale wymioty ustały,próbuje to jakoś hamować
Jak się położyłam było lepiej,ale co wstanę te mdłości wracają
Czy ktoś wie coś o jakims panującym wirusie?![]()