Gwen89
Fanka BB :)
Nooo dobra jest przebitkaChyba też dzisiaj zamówię większą ilość w necie bo wczorja kupowałam pinki w rossmannie i zapłaciłam kupę kasy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo dobra jest przebitkaChyba też dzisiaj zamówię większą ilość w necie bo wczorja kupowałam pinki w rossmannie i zapłaciłam kupę kasy![]()
Umarłabym chyba z niewiedzy zanim bym doczekała do tego dniaPrzyznać się, która ma w domu jeden test i testuje tylko w dniu spodziewanej miesiączki?
Chyba większość ma zapasy i zaczyna 7-8dpo.
Ja też chciałam 3 ale już przy drugim mamy obsuwę... mąż po 40 nie chce już robić dzieciaczków a dużo nam nie brakuje (jemu oczywiście bliżej niż mi)To u mnie był spontan prawie 3 lata jak widać nie skutkujenasz cel od początku było 3 dzieci, ale lajtowo podchodziliśmy do sprawy.
Tez marzyłam o 3. Ale pierwsza corka wymagająca bardzoJa też chciałam 3 ale już przy drugim mamy obsuwę... mąż po 40 nie chce już robić dzieciaczków a dużo nam nie brakuje (jemu oczywiście bliżej niż mi)obawiam się że nici z moich marzeń, chociaż jeszcze mam nadzieję. Jak szybciutko nam to drugie pyknie (szybciutko czytaj przed rokiem starań) to może się uda
![]()
Bliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajkaTez marzyłam o 3. Ale pierwsza corka wymagająca bardzowiec po 2 zamykam interes
No chyba ze w tych naszych staraniach o drugie wyjdą bliźnięta
a bądź co bądź mam predyspozycje.
Corka tak btw z 1 cs. A tu drugi idzie, pewnie te starania naucza mnie trochę pokory ze nie wszystko można zaplanować idealnieech
Trzymaj kciuki by się powiodłoJa też chciałam 3 ale już przy drugim mamy obsuwę... mąż po 40 nie chce już robić dzieciaczków a dużo nam nie brakuje (jemu oczywiście bliżej niż mi)obawiam się że nici z moich marzeń, chociaż jeszcze mam nadzieję. Jak szybciutko nam to drugie pyknie (szybciutko czytaj przed rokiem starań) to może się uda
![]()
Ja pamiętam jak w poprzedniej ciąży lekarka powiedziała, że poza maleńkim zarodkiem jest "coś jeszcze, ale jest za małe i nie widzi co to jest" i byłam przerażona wizją dwójkiBliźnięta... moje marzenie ale chyba niedospelnienia naturalnie, bo nie mam żadnych predyspozycji. Co monitoring to jeden pęcherzyk. Plemniory też chyba uprzejme i przepuszczają się w drzwiach do jajka![]()
JaPrzyznać się, która ma w domu jeden test i testuje tylko w dniu spodziewanej miesiączki?
Chyba większość ma zapasy i zaczyna 7-8dpo.