reklama

Bolilol
Fanka BB :)
@Myszko kawał z Ciebie walecznej baby, choć posturą jesteś drobniutka. Dla mnie jesteś wzorem do naśladowania, Twoja walka, zaangażowanie, poświęcenie, a przy  tym wszystkim takie nastawienie do starań... Brak mi słów. Jesteś moją bohaterką. I jak widać nie tylko moją. Dajesz siłę do walki.
Nieważne jaka będzie Wasza decyzja, co postanowicie robić dalej, ja zawsze będę pamiętać Cię jako twardą babę, która sama z maluchem przeleciała pół świata i spędziła tyle miesięcy na walce o dziecko. Która pokazała jak trzeba napierdalać do przodu nawet jak wiatr w twarz wali tak, że mózg uszami wywiewa.

Nieważne jaka będzie Wasza decyzja, co postanowicie robić dalej, ja zawsze będę pamiętać Cię jako twardą babę, która sama z maluchem przeleciała pół świata i spędziła tyle miesięcy na walce o dziecko. Która pokazała jak trzeba napierdalać do przodu nawet jak wiatr w twarz wali tak, że mózg uszami wywiewa.
Motylkowa!
Bolilol
ja też brałam też z aliness i brałam po 2, żeby było łącznie 200. Wiem, że niektóre dziewczyny brały więcej, ale mówiąc szczerze postanowiłam uznać, że moje jajka są na pewno ok i po prostu nie chciało mi się czytać żadnych badań naukowych o tym, ile należy brać@Bolilol Ty bierzesz ubiquinol? Jaką dawkę bierzesz/ brałaś i z jakiej firmy suplement? Mam ubiquinol z aliness 100 i na opakowaniu pisze ze jedna tabletka dziennie, ale coś mi się kojarzy ze chyba brałaś więcej (koło 400?)?
 moja gin mi powiedziała, że ubichinol 200 + l- karnityna 2g i tak po prostu przyjęłam, bez sprawdzania
 moja gin mi powiedziała, że ubichinol 200 + l- karnityna 2g i tak po prostu przyjęłam, bez sprawdzaniaBolilol
Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.
Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga
A dzisiaj od rana dokładam więcej proga... 3 tabletki dziennie więcej...

Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga

Żołna
O rany... I tak masz od leków?Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.

Bolilol
przykro mi bardzo kochanaHej,
Byłam zapisana na jutro.
Nawet los nie dał szansy zrobić testu.
*****. Pierdole te całe starania.
Niemniej jednak trzymam za Was kciuki
Póki co nie zapisuje się na grudzień, ale będę podglądac watek

Bolilol
tak, od hormonów.O rany... I tak masz od leków?
Generalnie od kiedy biorę różne hormony zauważam jak ogromny mają na mnie wpływ, nawet na to, o której wstaję, jak często wybudzam się w nocy, jak często chodzę siku. Na takie totalnie podstawowe kwestie.
reklama

Żołna
Przykro mi że tak ciężko to znosisztak, od hormonów.
Generalnie od kiedy biorę różne hormony zauważam jak ogromny mają na mnie wpływ, nawet na to, o której wstaję, jak często wybudzam się w nocy, jak często chodzę siku. Na takie totalnie podstawowe kwestie.
 ale pamiętaj, że na koniec tej drogi czeka na Ciebie nagroda
 ale pamiętaj, że na koniec tej drogi czeka na Ciebie nagroda  trzymam kciuki za powodzenie
 trzymam kciuki za powodzenie