Owca91
Moderator
Porównanie 3 suplementów z inozytolem.
W gruncie rzeczy nie wszystkie są na te same schorzenia, sama się zdziwiłam
O super porównanie. Akurat iore fertistim i brałam wcześniej ovarin więc trafiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Porównanie 3 suplementów z inozytolem.
W gruncie rzeczy nie wszystkie są na te same schorzenia, sama się zdziwiłam
dzięki czyli spoko endometrium nie znaczy spoko progesteron@nikaplis tu masz rozrysowane jak to wyglada
Obstawiam, że tak właśnie byłoNie wiem jak to działa, ale jest możliwe żeby po Ovi był ten delikatny spadek a zaraz po nim nastąpiło zagnieżdżenie i mamy cionsz?
Szanse macie dużeZ mojej obserwacji najwyższy owulak miałam wczoraj o godzinie 11 a stosunek był o 21 dnia poprzedniego czyli mineło 14 godzin. Jak robiłam wczorem owulaka wczoraj już był niższy taki jak dzień w czeskiej a dziś jest 0.70
Ja bardzo się obawiałam bromergonu przez opinie ale no zero skutków ubocznychWspółczuję Ci bardzo. Ja tak miałam przy bomergonie jak zbijalam prolaktyne nim na studiach. Co prawda tu nikt nie musiał kręcić, ja po prostu leżałam i wirowało mi tak w głowie, że biegłam na pawia zygzakiem do kibelka. Najgorszy lek jaki brałam w życiuDopiero potem się dowiedziałam, że jest droższy dostinex, który ma mniejsze skutki uboczne.
No proszę - są jeszcze ludzie na tym świecieAle mi się dziś przyfarciło. Ciut się spieszyłam i na 50 miałam 63 km/h, no i Pan policjant taki był szczęśliwy jak mnie zatrzymał, a ja nooo nieee, zaraz w głowie widmo, że spóźnię się na wywiadówkę... Powiedziałam mu co i jak, wziął dowód żeby wypisać mi mandat 2 pkt i 100 zł. Coś długo nie wracał, a na koniec dał mi na szczęście pouczenie i miał prośbę, że mam coś za stówkę kupić synowi
Ja jutro siknę na test, bo mam wyjazd do Łodzi na konferencję i po niej ma być zakrapiana impreza więc sobie sprawdzę, choć to tylko 8 dpo i ta temperatura ciągle niepewna, więc pewnie ujrzę biel, ale co tam. Niestety mam tylko przeterminowany test, swoją drogą nie wiedziałam, że one mają termin przydatności![]()
Przykro mi bardzo
Beta po Ovitrelle to jest wyzsza matematykaObstawiam, że tak właśnie byłoto się nazywa wyłapać przełom
i mamy odpowiedź na bardzo często zadawane pytanie "Jak to jest z tą betą po ovitrelle"
- po chińsku
![]()
Super, że jest wyjście z tej trudnej sytuacji. Ja i tak ma ogromną nadzieję, że to 60% masz w macicyNadrobiłam dzisiejsze stronyi aż mi zaczęło ciśnienie skakać jak czytałam o invitro. Nie jestem wierzaca i wkurza mnie jak ktoś stara mi się narzucić cokolwiek. Więc jeśli ktoś ze względów religijnych nie chce invitro, to niech sobie najzwyczajniej w świecie nie robi!
I miałam dzisiaj konsultacje z genetykiem - niby mam 60% szans na zdrowe dziecko. Ale jeśli tym razem się nie uda, to od razu idę na invitro z badaniem zarodkow. Jakoś mi lepiej od kiedy mam plan![]()