wrobelmm
Fanka BB :)
YeaaaO rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18:

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
YeaaaO rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18:
No przecież spamuj!!kochanawyśle Ci na priv, żeby tu nie spamować
![]()
No pięknieO rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18:
Jeśli komuś się 5 lat nie udaje to na pewno jest jakas medyczna przyczyna. Tylko po prostu może nie została odkryta/zdiagnozowanaZnam małżeństwo które o pierwsze dziecko stało się 5 lat. Robi badania i wszystko było ok, sami mówią że wystarczyło odpuścić (dla mnie to było bardziej zrezygnowanie niż odpuszczenie). Druga ciąża też przyszła po 6 latach, ale tu nie wiem czy to była zamierzona przerwa czy znów długie starania. Im się udało, długo to zajęło a najgorsze jest to że nie było przyczyny.
Tak jak Ci pisze- jak jest po prostu gesty to OK. Jak już są grudki/cos jak kisiel to do kosza. Ale z tego co piszesz to on zgęstniał i już jest gotowy do picia.No z łyżki tak bardziej spływa, ale właśnie w smaku dobry i w zapachu też. A drugi nastawiony w tym samym momencie zupełnie inny. No nic! Poczekam ze dwa dni jeszcze, sprawdzę jak się to będzie zachowywało![]()
Możliwe, nie wiem jak ich diagnostyka wyglądała. Było tylko mówione że się badali i wszystko jest ok.Jeśli komuś się 5 lat nie udaje to na pewno jest jakas medyczna przyczyna. Tylko po prostu może nie została odkryta/zdiagnozowana![]()
Piękna kreska! Niezmiennie trzymamy kciuki żeby beta wzrastała! <3 trzymaj się tam mały Bolilolku!O rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18:
Piękny widok! Trzymam nieustannie mocno kciukiO rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18:
jak ja kocham jak ktoś mówi "badałem się i wszytsko okej"Możliwe, nie wiem jak ich diagnostyka wyglądała. Było tylko mówione że się badali i wszystko jest ok.
Ale piękna krechaO rety, dobraale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę
to z godziny 18: