Lilli2
Fanka BB :)
Za to następny cykl będzie Wasz!Widzę, że mamy w tym cyklu bardzo podobną sytuację![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to następny cykl będzie Wasz!Widzę, że mamy w tym cyklu bardzo podobną sytuację![]()
Przykro miMiałam się zapisywać na 14.12 ale właśnie wyszłam od gina i niestety odpadam w tym cyklunie ma żadnego pęcherzyka natomiast jest torbiel na ponad 4cm
jestem w 12dc więc już szanse żadne. Popłakałam się tam w gabinecie i teraz siedzę w aucie i płacze. Przepisał mi czopki i hydroxyzine na uspokojenie i zobaczymy za 2 tygodnie na wizycie co dalej.
No już mam ochotę pogonić i powiedzieć, że miejsce się skończyło na ławeczceTeż chętnie zapisalabym się na ławeczke ale nie wiem czy nas zaraz ktoś za to nie pogoni![]()
Masz gościa honorowegoWłaśnie zdałam sobie sprawę, że nie przemyślałam za dobrze mojej strategii wyboru dat betowania![]()
Wpisuje ławeczkę tymczasowoJa się zapisze jak mnie okres zaszczycitakże muszę poczekać
![]()
Mam lepszą propozycję - jak się okaże przed 12.12, że jesteś w ciąży, wizytę u tego magika, oddasz miJa poproszę na 10a.moze pojadę do kliniki potwierdzić ciążę
![]()
chciałabym ławeczkę bo i tak nigdy nie testuje ale już nie będę robić kaszany na Twoim wątkuPrzykro midaje na ławeczkę na razie w tej sytuacji
No już mam ochotę pogonić i powiedzieć, że miejsce się skończyło na ławeczceNika, ławeczka?
Masz gościa honorowego![]()
Wpisuje ławeczkę tymczasowo
Pewnie, że przepisze! W zasadzie każdy ginekolog, a nawet lekarz rodzinny powinien przepisać ją bez problemu - mi wypisał ją przypadkowy lekarz, do którego poszłam, bo miał wolny termin, gdy mój był akurat na urlopie@wrobelmm Jeśli mój gin przepisze mi heparynę to oddam z miłą chęcią![]()