ejżja89
Fanka BB :)
Ja mam tak samoja zeby gdzieś zadzownić muszę 2 dni się przygotowywać mentalnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak samoja zeby gdzieś zadzownić muszę 2 dni się przygotowywać mentalnie
Nie tylko TobieCzy tylko mi się tak nie chce dziś pracować?
ja nigdy nie odbieram obcych numerów. Zawsze napierw googluje też numer, który do mnie dzwoni. Do fryzjera umawia mnie mama, bo trzeba dzownić. Ja jej za to wyjmuję gary ze zmywarkiJa mam tak samoNienawidzę dzwonić i rozmawiać przez telefon
Jak dzwoni nieznajomy numer to często nie odbieram
Mąż się ze mnie smieje, że też zanim podejdę do domofonu jak krów dzwoni to najpierw wyglądam przez okno, żeby zobaczyć kto to
![]()
Spotkałam się z różnymi źródłami, które mówią że taki poziom jest ok i wcale nie jest toksyczny, ale pewnie na Twoim miejscu nie przesadzałbym już z suplementacjąDobra mądre głowy, czy jest się czym martwić z takim wynikiem witaminy D? Zaprzestać suplementację wystarczy? Czy coś więcej muszę zrobić żeby trochę zbić wynik?
Omatko rok!Ja z torbielem męczyłam się rok raz był większy raz mniejszy aż znikł wchłonoł się . Ale potem zadziałał endokrynolog przepisując leki żeby nie powstawały torbiele. Chyba pomogło bo potem już brak torbieli i regularne cykle. Powodzenia
Trzymam mocno kciukiTak... Siedzę jak na szpilkach![]()
@aurii_orelii wizytę ma dopiero 12.12, a w zasadzie jej nie będzie miała, bo będzie już wtedy w ciąży i to ja na nią wskoczę@aurii_orelii jak po wizycie u dr Wyroby?
Tylko, że u nas nie ma problemu z zajściem. Wyniki ma ok. Ja dwa-trzy cykle i jestem w ciąży. Bardziej problem ją utrzymać.
Dowiem się za 2-3 dni o co mu chodzi.
Rozumiemja pracuję na jednym monitorze, a na drugim ukryta prawda leci...
Ja to jestem tym dziwnym elementem, który nie lubi ciszy. Pierwsze co robię jak przychodzę z pracy to włączam telewizor, zeby coś gadało. Pracować w ciszy też nie umiem i to nawet nie muzyka, tylko coś musi do mnie gadać. Najczęściej w tle leci masterchef albo cokolwiek, gdzie ktoś gotuje![]()
Ja umawiam dziecko na operację od pół rokuja zeby gdzieś zadzownić muszę 2 dni się przygotowywać mentalnie
Nie martw sięWczoraj czytałam o konflikcie serologicznym. I ktoś gdzieś pisał że to też może być powód nieutrzymywania się ciąży. U mnie na bank będzie konflikt ja minus, stary plus.
Kiedyś lekarka mi mówiła.ze może być problem z kolejna ciaza. Pamiętam że dawali mi te imunoglobuliny, no ale i tak się martwię.