amusedxxx
Moderator
Z taka myślą to na pewno będzie smakować podwójnie dobrzeTo ja dziś będę pić piwko (ostatnie przed IUI i mam nadzieje, że ostatnie na jakieś 2 lata) i bedziemy grać w Wormsy na tv
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z taka myślą to na pewno będzie smakować podwójnie dobrzeTo ja dziś będę pić piwko (ostatnie przed IUI i mam nadzieje, że ostatnie na jakieś 2 lata) i bedziemy grać w Wormsy na tv
![]()
Moje plany to szukanie cieni na testachpiątek po południu - czas odpoczynku. Więc piszcie ze mną
Jakie plany macie na dziś i na weekend?
Jeju taka niepewność jest najgorszatego Ci życzę! Mam nadzieję, że ja też ostatnie na dwa lata
jeszcze nie wiadomo czy złego czy neutralnego. Na razie czeka mnie dobry miesiąc niepewności. Cholera![]()
daj spokój, na samą myśl mam dość. Szefo jeszcze do mnie, że w takiej sytuacji nie ma sensu tworzyć działań. Że w poniedziałek budzik na 10 mam nastawić. Rozmowy będą toczyły się cały miesiąc prawdopodobnie. Szlag by to trafił.Jeju taka niepewność jest najgorsza![]()
dalej jest obrażon?daj spokój, na samą myśl mam dość. Szefo jeszcze do mnie, że w takiej sytuacji nie ma sensu tworzyć działań. Że w poniedziałek budzik na 10 mam nastawić. Rozmowy będą toczyły się cały miesiąc prawdopodobnie. Szlag by to trafił.
Twój mąż kręci foccacie a mój zmienił front. Robi gruntowne porządki w mieszkaniu. Nie mam zamiaru mu przeszkadzać. Poszłam do wanny z kieliszkiem wina. Odmaczam stres.
właśnie chyba coś przemyślał i to jego sprzątanie i wysyłanie mi głupich filmików z tiktoka to grunt pod „przeprosiny”.dalej jest obrażon?
dobry. Nie lubimy akrylu i poliestru.ej wiskoza to nie jest dobry materiał na sweter, nie?