amusedxxx
Moderator
Może być i pozytywny i negatywny, nie ma zasady, bo test owulacyjny służy do wyłapywania owulacji, której w ciąży nie maTak sobie siedzę i myślę, jaki jest wynik testu owulacyjnego w ciąży?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Może być i pozytywny i negatywny, nie ma zasady, bo test owulacyjny służy do wyłapywania owulacji, której w ciąży nie maTak sobie siedzę i myślę, jaki jest wynik testu owulacyjnego w ciąży?![]()
Może być każdy, nie ma regułyTak sobie siedzę i myślę, jaki jest wynik testu owulacyjnego w ciąży?![]()
Ja swoje usunęłam, myśle ze tu potrzebna nasza @królowa_kresek😉🙃Moje drogie, potrzebuję zdjęcie dobrej jakości testu ciążowego z cieniem. Chu jo cieniem najlepiej. Takiego nierozwikłanego! Że jedni widzieli, inni nie. Do eksperymentu.
Sory nie chce mi się szukać na innych wątkach![]()
czyli idąc jego tokiem rozumowania ciażowe powinny wychodzić pozytywne jak zbliża się owulka. Ciekawe.Zastanawiam się dlatego, że jak byłam kiedyś u pewnego przypadkowego lekarza, bo potrzebowałam na cito receptę, to właśnie lekarz ten mi powiedział, że testy owulacyjne i testy ciążowe to jest TO SAMO. I będąc w ciąży ten owulacyjny też jest pozytywny, on też to potwierdzi. Przypomniało mi to przy okazji robienia testu owulacyjnegoA w ciąży nawet nie wpadłam na pomysł żeby takie dziwne eksperymenty robić
![]()
Sprawdzę jutro. Dam znać !!Tak sobie siedzę i myślę, jaki jest wynik testu owulacyjnego w ciąży?![]()
Ja słyszałam że to nie prawdaZastanawiam się dlatego, że jak byłam kiedyś u pewnego przypadkowego lekarza, bo potrzebowałam na cito receptę, to właśnie lekarz ten mi powiedział, że testy owulacyjne i testy ciążowe to jest TO SAMO. I będąc w ciąży ten owulacyjny też jest pozytywny, on też to potwierdzi. Przypomniało mi to przy okazji robienia testu owulacyjnegoA w ciąży nawet nie wpadłam na pomysł żeby takie dziwne eksperymenty robić
![]()
Ocena 1,4 nie bierze się znikądczyli idąc jego tokiem rozumowania ciażowe powinny wychodzić pozytywne jak zbliża się owulka. Ciekawe.
Boże skąd się tacy lekarze biora...
Zaciekawiłyście mnie. Poszłam siknąćOcena 1,4 nie bierze się znikąd![]()
Moj cień nieokreślony, jedne widziały inne nie.Moje drogie, potrzebuję zdjęcie dobrej jakości testu ciążowego z cieniem. Chu jo cieniem najlepiej. Takiego nierozwikłanego! Że jedni widzieli, inni nie. Do eksperymentu.
Sory nie chce mi się szukać na innych wątkach![]()