Mademoiselle_Nika
Moderator
No mówiłam jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie. Ile staraczek tyle opinii 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się wypowiem, bo akurat o pierwszej ciąży się późno dowiedziałam i robiłam testy owulacyjne w kolejnym cyklu. Ja miałam akurat negatywne pomimo tego, że robiłam już w ciąży, więc nie ma regułyZastanawiam się dlatego, że jak byłam kiedyś u pewnego przypadkowego lekarza, bo potrzebowałam na cito receptę, to właśnie lekarz ten mi powiedział, że testy owulacyjne i testy ciążowe to jest TO SAMO. I będąc w ciąży ten owulacyjny też jest pozytywny, on też to potwierdzi. Przypomniało mi to przy okazji robienia testu owulacyjnegoA w ciąży nawet nie wpadłam na pomysł żeby takie dziwne eksperymenty robić
![]()
Objętość 5,5mlKochane mądre głowy, bo moja głowa jednak ciągle w spermieczy możecie rozszyfrować to tutaj? Niby człowiek mądry ale zgłupiałam z tymi jednostkami
Objętość 5,5ml
Koncentracja 80mln/ml
Czas upłynnienia 35 min
pH 8
Pytasz o ciążowe? Ile staraczek tyle będzie opinii![]()
Ja osobiście mam uraz do baby boom (o ironio), ale nie pokazał mi kreski przy becie 130.
Jestem wierna pinkom strumieniowym. Testuję teraz horieny, ale na mam z czułością 25 i nie wiem czy są z niższą.
Tak.jest
Dzięki że stresu chyba nie myślę racjonalnie
Czyli taka koncentracja z objętością i ruchliwością daje trochę nadziei mimo morfologii 0%?
SzejsiątDobra to może na próbę zamówię easy@home. Widzę na Amazonie po dwa szejsiąt za sztukę przy kupieniu 25 szt![]()
Mówisz, że pora na owulakiU mnie 2 dc i już owulaczki zamówioneoczywiście 2 ciążowe też wpadły
oby czwartkowa wizyta przebiegła pomyślnie
![]()