annn1
Fanka BB :)
Ale jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?Siemka! Właśnie przeczytałam, że nasz słynny dzieciorobny magnez nie jest odpowiedni dla kobiet w ciążyco Wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?Siemka! Właśnie przeczytałam, że nasz słynny dzieciorobny magnez nie jest odpowiedni dla kobiet w ciążyco Wy na to?
U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeńU mnie też prawdopodobnie 13 dni poja dostaję @ zawsze 15 lub 16 dnia po. A teraz premom twierdzi , że 4 dzień spoznia mi się @, bez owulaków bazuje tylko na temperaturze. U mnie poza bolem cycków żadnych objawów okresowych a temperatura niezauważalnie w gorę. Test negatywny i już testów brak.
Rany, mi by tyle wystarczyło w ciągu roku.Mamy dość wysokie libido![]()
na opakowaniu nie szukałam, dopiero dziś zaczęłam to sprawdzaćAle jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?
a czym miałaś potwierdzoną owulkę, bo już nie pamiętam? Jak testy?Oficjalnie zaczynam potencjalny 13dpo. Juz nie pamiętam kiedy ostatni raz spóźnił mi się okres. Czyste szaleństwo![]()
Na moim opakowaniu jest informacja żeby w ciąży skonsultować suplementację z lekarzemna opakowaniu nie szukałam, dopiero dziś zaczęłam to sprawdzać
![]()
Yango Magnez 3 formy, 90 kapsułek | Apteka Webpharm.pl
Yango Magnez 3 formy to 3 rodzaje magnezu w jednej kapsułce – cytrynian, mleczan i jabłczan. Opakowanie na miesiąc stosowania kupisz w Aptece Webpharm!www.webpharm.pl
Też miałam podobnie, trzydniowa gorączka od soboty, test negatywny w poniedziałek, a dzisiaj przyszła spóźniona @ z katarem w gratisiemiałaś gorączkę, dreszcze i wrażliwa skóra to nic innego jak gorączka. Wiesz co…. Na początku listopada dostałam wieczorem gorączki, zimno mega mi było, dreszcze, ból głowy, po tabletce przeszło i nie wróciło. To jakiś wirus…. Teraz są 3 dniówki ( 3 dni gorączki u dziecka i żadnych objawów) jeden dzień gorączki i nic więcej.
Nie łącz tego z zagnieżdżeniem, a prędzej wirus.
Zagnieżdżenie ponoć trwa trochę dłużej, około 1/2 dni… jakoś tak.
Nie ma nic gorszego jak chrapanie i jak już taka wkurwiona przenoszę się do salonu pod kocU mnie już temperatura nie pozostawia złudzeńchociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły
ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
Nie, nie mierzyłam właśnie, leżałam tylko i trzęsłam się jak galareta, sama myśl o wstaniu z łóżka i wyjściu spod kołdry mnie przerażałabo nie zmierzyłaś temperatury? Nastepnym razem jak wjadą dreszcze i wrażliwa skóra, zmierz temperaturęodrazu bedziesz wiedziała
![]()
Tylko temperatura w tym cyklu, dlatego potencjalny 13 dzień poa czym miałaś potwierdzoną owulkę, bo już nie pamiętam? Jak testy?![]()