Myszko
Fanka BB :)
Trzymam kciuki całym sercemFrytki zeżartekolczyki ananasowe były bo skarpetki w ananasy kurier mi przyniósł przed chwilą
teraz ciepłe skarpety i tylko pozytywne myślenie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki całym sercemFrytki zeżartekolczyki ananasowe były bo skarpetki w ananasy kurier mi przyniósł przed chwilą
teraz ciepłe skarpety i tylko pozytywne myślenie
![]()
Ja widzę coś
Przepis poproszęU mnie nie ukojenie PMS. Ale właśnie wleciał talerz makaronu z sosem z pieczonej fety, pomidorami i oliwkami.
teraz mała lampeczka wina na lepsze trawienie.
AH to hedonistyczne życie.
Dlatego ja co do siebie nie mam złudzeń, dwa testy leżą w szufladzie…Ja się zarzekam, że dopiero 15go zrobię test ale, ale
W poprzednich transferach od 5dpt sikałam na patyki
Jestem ciekawa ile wytrzymam (w domu zero e Gemini pod domem)
osobiście aku pomogła mi w astmie, w zapaleniu oskrzeli, gorączce, w ciąży jeździłam się kłuć, ale pod względem nie płodności nie robiłam, ale w poczekalni była Pani której aku pomogła. Jednak musi być to ktoś kto się zna! Bo wielu amatorów na rynku! Jak z Wrocławia to mogę polecićDziewczyny, a czy któraś z Was robila sobie serie akupunktury na wsparcie płodności?
Ciekawa jestem czy rzeczywiście to może pomócniektóre kliniki zalecają aku przed np transferem przy ivf.
A to standardowy przepis z tik toka Link do: Smakonomia on TikTokPrzepis poproszęTa pieczona feta mi spokoju nie daje
![]()
Ja w Warszawie.osobiście aku pomogła mi w astmie, w zapaleniu oskrzeli, gorączce, w ciąży jeździłam się kłuć, ale pod względem nie płodności nie robiłam, ale w poczekalni była Pani której aku pomogła. Jednak musi być to ktoś kto się zna! Bo wielu amatorów na rynku! Jak z Wrocławia to mogę polecić