Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam się trzymamJak czytam jakie jesteście chore to sama się czuję chora. Jakbym się zarażała przez internet![]()
ja jestem tylko torszeczkę przeziębiona
Kropek się wgryza! Masz wodnisty katar po kolana?@Mademoiselle_Nika Ci napisze co to oznacza![]()
Nie miałam drożności, ale dziewczyny tutaj różnie. Jedne biorą l4 a inne wracają do pracy tego samego dnia.Ja dzisiaj w nocy obudziłam się z ogromnym bólem brzucha, nie wiem czy się czyms nie zatrułam, ale myślałam że na się pojadę. Z tego bólu pomimo brania lametty nasiliły mi się plamienia, a myślałam że już dzisiaj się skończą. Mam tylko nadzieję że do wizyty w czwartek ustaną.
Czy jak miałyście robione badania drożności jajowodów prywatnie to po tym badaniu miałyście jakieś L4, czy normalnie można iść do pracy ?
nie, tylko boli mnie gardło i kichamKropek się wgryza! Masz wodnisty katar po kolana?A ząb?
![]()
ja miałam na ten dzień co miałam drożność l4, a nastepnego dnia już normalnie pracowałam.Ja dzisiaj w nocy obudziłam się z ogromnym bólem brzucha, nie wiem czy się czyms nie zatrułam, ale myślałam że na się pojadę. Z tego bólu pomimo brania lametty nasiliły mi się plamienia, a myślałam że już dzisiaj się skończą. Mam tylko nadzieję że do wizyty w czwartek ustaną.
Czy jak miałyście robione badania drożności jajowodów prywatnie to po tym badaniu miałyście jakieś L4, czy normalnie można iść do pracy ?