spekoppar_
Fanka BB :)
W ogóle sprzedałam jakiś ciuch na Vinted i Pani wzięła dostawę pocztą polską. Myślałam, że już nikt tego nie robi... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, miałam kiedyś to samo, od tamtego przypadku już nigdy nie zaznaczam możliwości wysyłki pocztą.W ogóle sprzedałam jakiś ciuch na Vinted i Pani wzięła dostawę pocztą polską. Myślałam, że już nikt tego nie robi...![]()
Czy tylko ja przeczytałam MINETTO?kurde, dla mnie Mionetto 0% jest super zamiennikiem zwykłego proseko![]()
o a mi właśnie to pasowało bo mamy pocztę na lotnisku i mogłam w czasie pracy ogarnąćHaha, miałam kiedyś to samo, od tamtego przypadku już nigdy nie zaznaczam możliwości wysyłki pocztą.![]()
Zawsze jak na coś czekasz to to się wydłuża. Jak czekałam na laparo to oczywiście @ jak nigdy się spóźniała i pierwszy termin poszedł w pizduDziewczyny, powiedzcie czy zawsze tak jest jak się na coś czeka, żyje tą drożnością którą mam zrobić w następnym cyklu, brałam progesteron na wywołanie bo cykl bezowulacyjny a @ nie ma jak nie było. Wcześniej jak w zegarku.
GratulacjeKochane, byłam na becie i mam już wyniki! Bardzo Wam dziękuję za gratulacjePodczytywanie Was pomogło mi przetrwać ten stresujący czas po transferze. Trzymam kciuki za dwie kreski dla każdej z Was
Zobacz załącznik 1594247
Najpierw powinna być drożność a później stymulacja. W momencie jak się okaże, że jajowody są niedrożne to wyjdzie, że faszerowali Cię lekami, które są ciężkie i bardzo wpływają na nasz układ hormonalny. Plus taki, że zastrzyk i u Ciebie może się akurat sprawdzić ale nie daj w siebie wciskać stymulacji przed drożnością przez kilka miesięcy.Gratuluję dzieczyny tych kresek!!!Serducho się raduje jak pojawiają się kreski
Ja byłam u gina, pęcherzyk w piątek miał 8 mm, dziś 10 mm, 14dc, mam późne owulacje, ale nie liczę już na cud. Zobaczymy co wyjdzie z tego. Na kolejny cykl mam dostać zastrzyki na stymulację owulacji, a kolejny krok to hsg, uznałam że wstrzymam się z kliniką niepłodności. Ten lekarz jest ordynatorem ginekologii, może mi zrobić hsg w szpitalu. Jak to nic nie da na przestrzeni 2/3 miesięcy to wtedy klinika niepłodności ale z naciskiem na IUI.![]()
szkoda, że dofinansowania są tylko do max 40rżA nie myśleliście, żeby od razu podejść do ivf czy chcecie spróbować z iui? Ja też mam niskie amh, ale liczę, że może chociaż na dofinansowanie jakiś leków się załapię.
U nas jest tylko jedna poczta i zawsze takie kolejki, że omijam szerokim łukiem.o a mi właśnie to pasowało bo mamy pocztę na lotnisku i mogłam w czasie pracy ogarnąć![]()