reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Kochana, doskonale Cię rozumiem - sama miałam termin na 16.12. Myślę, że z tego powodu oraz przez to jak wygląda mój obecny cykl, ciężko mi się wbić w atmosferę świąteczną (choć bardzo się staram).

Do Twojego testowania zostały jeszcze trzy dni - nie wiem, czy w tym czasie wysikasz II kreski (choć oczywiście wierzę, że tak będzie i ogromnie trzymam za to kciuki), ale wiem że jak nie w tym, to stanie się to w kolejnym cyklu oraz że w końcu wszystko będzie dobrze. Przytulam ❤️

reklama
No dobrze, przepraszam i już się poprawiam 😃 rano była całkiem konkret krecha😅 beta wyszła 31,1 mIU/ml co jest spoko dla 6dpt

Oczywiście jednak mój łeb robi swoje, siknęłam teraz na kolejny i kreska jest bladziutka i ja już jestem obsrana😵‍💫 wiadomo, że te testy wchodzą jak sobie chcą i że siuśki były rozwodnione bo sikam jakoś co 1,5h ale czacha dymi🥴🫨🙄
Ty lepiej ciuszki wybieraj a nie sikasz na patyki jak opętana 😅

reklama
Do góry