U
użytkowniczka 212
Gość
dziękujęNo to obyś jutro to zrealizowała. Chociaż jak sobie przypomnę Twoją figurkę, to nie potrzebujesz tych ćwiczeń, bo super wyglądasz
![]()
Ale to zdanie trzeba odwrócić - wyglądam tak, bo ćwiczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziękujęNo to obyś jutro to zrealizowała. Chociaż jak sobie przypomnę Twoją figurkę, to nie potrzebujesz tych ćwiczeń, bo super wyglądasz
![]()
Na zagnieżdżenieA na co ten ananas był? Bo kupilam i nie wiem kiedy jeść
Ja dziś wzięłam wolne w robocie bo się kuruje do końca. Pol dnia spałam, drugie pol dziergalam świąteczna lale
@Owca91 ale trzeba z tym zdrewniałym środkiemNa zagnieżdżeniepo owulce jeść
![]()
Na zagnieżdżeniepo owulce jeść
![]()
Jeszcze będzie pięknie mimo wszystko..Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
![]()
teraz to ja się boje jeść surową marchewkę przed owu!Panie, które są po owulacji, proszę mi tutaj jeść surowe marcheweczki i produkować progesteron!
![]()
Hej, tule mocno!Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
![]()
Serio?Panie, które są po owulacji, proszę mi tutaj jeść surowe marcheweczki i produkować progesteron!
![]()