Kasienkaol
Fanka BB :)
niestety już 16, pęcherzyk mały ale owulki mam 18/20 dc….A który masz dc?
Edit: już doczytałam, że wczoraj był 15![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety już 16, pęcherzyk mały ale owulki mam 18/20 dc….A który masz dc?
Edit: już doczytałam, że wczoraj był 15![]()
Oj tak. Mając skarpety, zapakowana pod kołdrą i tak mam zimne stopy, czekam aż przyjdzie prywatny grzejnik żeby porysowane. Kiedyś wkładałam stopy między żeberka kaloryfera.U mnie nawet to nie pomaganadal będą zimne. Jedynie pomaga włożenie stóp między nogi małża
![]()
Też uwielbiam na boska, a mój ciągle załóż ciapy i załóż ciapy...Ja uwielbiam chodzić boso - zimą to jeszcze czasem założę skarpetki, ale latem ciągle zupełnie boso. Na śnieg czy deszcz też wychodzę boso![]()
Ja tak grzeje ręce, zawsze awantura że chcę do zabić.Ja mojemu kładę na brzuch![]()
To goń jąNie, kazałam jej zrobić test i powiedziałam, że dziś mi taka myśl nawet do głowy przyszła, ale nie wiem czemu. Obudziłam się i to było pierwsze, o czym pomyślałam.
44, zaraz 45. Najlepsze jest to, że moja mama pracuje z ciotką, która ma już dwoje wnucząt i za 3 miesiące też rodzi. Ale moja kuzynka jej aferę o to zrobiłaA ja wiedziałam szybciej od niej i było mi dziwnie, gdy mi zabronili jej powiedzieć.
nie wiem jaką dać reakcjeMoja mama właśnie do mnie zadzwoniła, że jej się okres spóźnia i mam się przygotować na fakt, że mogę mieć rodzeństwo![]()
Mój się śmieje, że znowu tortury, ale się już przyzwyczaił. On zawsze jest taki gorący, a moje stopy lodowate, bo zawsze gubię gdzieś wszystkie moje ciepłe skarpetkiJa tak grzeje ręce, zawsze awantura że chcę do zabić.
Jak w jeden dzień urósł 3 mm to może jeszcze jest szansaniestety już 16, pęcherzyk mały ale owulki mam 18/20 dc….