Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
A ile kosztowały?Ale są takie mega cienkie. Ale przy takiej cenie nie ma co narzekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile kosztowały?Ale są takie mega cienkie. Ale przy takiej cenie nie ma co narzekać
to są te:Po pierwsze: podaj proszę link, bo potrzebuje tego
Po drugie: JAK TEN SIKANIEC RANO?!
Potrzebowałam jasnej i klarownej odpowiedzi - nie lubię się domyślaćto są te:
ale tak jak mówię, one są cienkie jak źdźbło trawy, no ale jak się sika tyle ile ja to więcwj nie potrzeba. Jakby był pozytyw to mam czym potwierdzać
No jak sikaniec rano, negatywny xD jak ja jestem w dobrym przypadku 3 dpo![]()
Coś koło 30 zł za 40 sztukA ile kosztowały?
Co za niecierpliwośćHejo w środę! Ja dziś w domu więc sobie siedzę w szlaforku z kawusią i klikam w komputer
Dziś jestem słomianą wdową, bo maż ma imprezę firmową. Więc mam w planach poćwiczyć, ogarnąć dom, nagotować gar zupy ogórkowej i oglądać Kevina Samego w Domu
A i w ogóle nasikałam na test...![]()
to taki rytułał oczyszczeniaCo za niecierpliwość
Trzymam kciuki.
tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem@Kejcik krew już upuszczona na betę?Trzymam kciuki i dawaj nam koniecznie znać!