Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie coś tam przebijaAle jednak postanowilam siknąć, bo dziś mam małe spotkanie %. Niby kreskę widzę na żywo.. na zdjęciu już nie.. jednak jestem słabym fotografem.
Droga komisjo.
Zobacz załącznik 1595187
MirockiegoDo kogo?![]()
Coś przebijaAle jednak postanowilam siknąć, bo dziś mam małe spotkanie %. Niby kreskę widzę na żywo.. na zdjęciu już nie.. jednak jestem słabym fotografem.
Droga komisjo.
Zobacz załącznik 1595187
No coś próbuje się przebićAle jednak postanowilam siknąć, bo dziś mam małe spotkanie %. Niby kreskę widzę na żywo.. na zdjęciu już nie.. jednak jestem słabym fotografem.
Droga komisjo.
Zobacz załącznik 1595187
przebija!Ale jednak postanowilam siknąć, bo dziś mam małe spotkanie %. Niby kreskę widzę na żywo.. na zdjęciu już nie.. jednak jestem słabym fotografem.
Droga komisjo.
Zobacz załącznik 1595187
Nasza psica też chrapie, robią zawody z lubym kto głośniej. Czasem jest chrapanie synchronicznego.Ja kiedyś miałam psa, który chrapał okropnie. Budziłam go czasem w nocy, ale to pomagało dosłownie na chwile, bo jak ja wracałam do łóżka, to on w tym czasie na nowo usypial
Z chłopiem pozwalamy sobie na wszystko i nie wyobrażam sobie inaczejczasami jak bąki są za bardzo jadowite, to wyganiamy się z pokoju
no i niestety on mocno chrapie, a jak wypije jakieś piwo, to już się nie da wytrzymać
![]()
Może w ciągu dnia uda mi się w pracy zrobić drugi. Ale już wiem, że będę kierowcą. Dla komfortu psychicznegoprzebija!nasikałaś na drugi?
Mogłabyś zbić w tym temacie piątkę z moim mężem - wystarczy, że zamknie oczy (nie ma znaczenia gdzie) i zasypiaMi tam nic nie przeszkadzapotrzebuję tylko poduszkę i zasnę wszędzie w każdych warunkach
![]()