reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Wreszcie po maratonie gości, pieczenia, gotowania i sprzątania mam o dziwo luźny tydzień 🤡 na szczęście na święta jedziemy do moich rodziców, coś tam pewnie uszykujemy do jedzenia, ale u nich to jest kompletnie bez spiny. Moja mama już dawno odpuściła, teraz woli np kupić gotowe pierogi a mieć spokój i więcej wolnego czasu żeby np. wina się z córką napić 😄

I widzę, ze pojawiło się jeszcze więcej buteleczek, super ♥️ a tu jeszcze nadal sporo do końca grudnia, oby jak najwiecej pozytywów 🤞🏻 ja kompletnie nie miałam czasu myśleć wcześniej o staraniach, myślałam ze owulacja znowu pewnie będzie późno ale widzę że u mnie to idzie na przemian. Wczoraj siknelam na owulaka i ciemny, dzisiaj już 12dc i pik, ale obstawiam że jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy 🙈 to jest trzeci cykl po drożności, mąż już od miesiąca zbija prolaktynę i jest po drugiej dawcę testo.. Wcale się nie nakręcam, ani trochę 🤡 @Mademoiselle_Nika zapisz mnie proszę na drugie testowanie w tym miesiącu na 30.12, akurat będę miała wtedy babski zlot to będę musiała ocenić czy winkować czy zaopatrzyć się w „alkohol” 0% 🙈

Widzę pogaduchy świąteczne w pełni, ja Wam powiem, że osobiście już mam ochotę rozebrać choinkę i zakończyć sezon 🤣 w ten weekend mieliśmy rodzinne spotkanie w świątecznym klimacie u nas, lepiliśmy bezglutenowe wegańskie ruskie, była rybka po grecku, barszcz ugotowałam. I już czuje się jakbym święta miała odhaczone 😅

A znacie kogoś kto miał już dzieci/dziecko i przy kolejnych staraniach się nie udawało i podchodził do in vitro?
Bo tak właśnie myślę.ze osobiście znam przypadki że ciążę z in vitro A potem wpadka A nie odwrotnie

reklama
Do góry