Kasienkaol
Fanka BB :)
czuje ze nic z tego, ale serce staraczki chce inaczej … oby pykłotrzymam kciuki. Wiesz, że mi się ciśnie na palce "a może zaskoczy". Po prostu, trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czuje ze nic z tego, ale serce staraczki chce inaczej … oby pykłotrzymam kciuki. Wiesz, że mi się ciśnie na palce "a może zaskoczy". Po prostu, trzymam kciuki!
Bo większość robi z wędzonych owoców i to jest ohydne. Ja robię z suszonych, dodaje sok z pomarańczy i miódraz mama zrobiła ale nikt nie chciał jeśćtak samo kompot z susz
Kurde mi się zle robi na sama myśl o suszonych owocachBo większość robi z wędzonych owoców i to jest ohydne. Ja robię z suszonych, dodaje sok z pomarańczy i miódciekawe jaki będzie u mamy.
Coś w tym złego?Mój narzeczony powiedział właśnie, że mam robić testy przy nim, bo on chce w pełni doświadczać starań o dziecko![]()
Nie, ale zdziwiło mnie toCoś w tym złego?ja bym chyba była mocno rozczulona gdyby mi mąż powiedział, że chciałby wspólnie sprawdzać testy